Arama sonuçları: *

1. M

windows 10-11 kurulumunda sürücü bulunamadı hatası

hatanın tamamında ne diyor?
  2. M

Harici diske format kurma

https://www.technopat.net/sosyal/konu/low-level-format-kullanimi.1237133/ Low level format atabilirsin
  3. M

Windows 11 çok yavaş

Evet. 1681064271 Aynı sorunu 1-2 yıl önce Windows 10 Insider sürümünde yaşamıştım. Şimdi 2 yıl sonra geri geldi nasıl ben de bilmiyorum. Önceki laptopumda böyle bir sorun yoktu.
  4. M

Windows 11 çok yavaş

Hayır temiz kurulumla. Kurduktan sonra normal oluyor aslında Windows Update sürücü falan yapıp Windows'u yeniden başlatıp program indirme kısmına gelince bir şey oluyor aşırı yavaşlıyor.
  5. M

Windows 11 çok yavaş

Hayır Intel.
  6. M

Windows 11 çok yavaş

Program falan açmaya çalışsam 30-40 saniye sürüyor. Windows 10'da 2-3 saniye maks sürüyor. Program kurma daha da beter normalde 5 saniyede kurulan programlar Windows 11'de 1-2 dakikada kuruluyor bir de program 10 mb falan bir de oyun yüklerken ne olur. Neden böyle? Şu an 10 yüklü ama çözümü...
  7. M

MSİ AFTERBURNER VE DRİVER BOOSTER 8 NE İŞE YARIYOR ?

Driver Booster bilgisayara uygun olmayan sürücüler kurarak onlarca sıkıntı çıkartır. Msi Afterburner ise ekran kartına overclock yapmak ve oyun içi işlemci, RAM ve ekran kartı gibi bileşenlerin ayrıntılarını ve aldığımız FPS'i gösterir. Bilgisayar Windows yüklü geldiyse direk format at.
  8. M

Hangi Windows Sürümünü Seçmeliyim?

Windows 8.1.
  9. M

Windows 11 geçilir mi?

Geçilir. Bende sadece yüklediğim oyunları ilk açtığımda 1-2 dakikalık droplar giriyordu sonra düzeliyordu. Açtığım derken ilk defa açmak yetiyordu oyunu her açtığımda drop girmiyordu.
  10. M

Bandicam crack olmuyor

O zaman ReLive kullanabiliyor olman lazım. Evet gerçekten de desteklemiyormuş çok saçma. Yine de Bandicam yerine Game Bar veya OBS öneririm.
  11. M

Bandicam crack olmuyor

Muhtemelen dosya eski sürüm içindir. Veya programı Bandicam'ın dosya konumuna atıp programı yönetici olarak çalıştırmayı, veya Bandicam çöpünü kullanmak yerine OBS veya Game Bar kullanabilirsin. Gerçi shadowplay desteklemeyen kart videoda nasıl performans alır bilemem.
  12. M

VLC Nereden indirilir?

VLC'nin sitesinden. MS Store'daki versiyonun kötü olduğunu duymuştum.
  13. M

arkadaşlar ücretsiz güvenilir bi virüs programı

Kaspersky. Avast veri satıyor, Bitdefender 30 gün ücretsiz.
  14. M

Windows 11 Kuramıyorum

Rufus'dan yazarken imaj seçeneği altında "Extended Windows 11 Instalation" seçeneğini seçip yaz.
  15. M

İşte o çok sorulan "Windows 11'e geçilir mi?" sorusunun cevabı

Fotoğraf sürüklemeyi çok yapıyorum ben lazım oluyor.
  16. M

Görev çubuğuna bir şey sürükleyemiyoruz.
  17. M

Sürükle bırak gelene kadar boş iş Windows 11. 22H2'de adam olur ama.
  18. M

CCleaner browser iyi mi?

Dedikleri kadar yoktur emin ol. Hızlı bir şey arıyorsan Ungoogled Chromium'a bak.
  19. M

Windows 11 indirmek kaç gb ?

ISO dosyası 4,86 GB. Kurulum ekranında Pro sürümünü seçerseniz internetsiz kurulum yapabiliyorsunuz. Yani Pro versiyonunu kurmak 4.86 GB.
  20. M

Cihazınızı Ayarlama İşlemini Bitirelim uyarısı.

Devam de, çıkan seçenekleri reddet.
Top Bottom