Arama sonuçları: *

• Users: n7cati
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. n7cati

Bu dosya virüslümü?

1. Rising diye bir dosya içeriyor ve rising'in antivirüs olduğu iddia ediliyor ama öyle bir antivirüs yok ve negatif olarak işaretlenmiş yani trojan içeriyor. 2. Youtube'dan türk kanallarına bakmanı öneririm. Yine indirmeden önce virüstotal ile kontrol et
  2. n7cati

Bu dosya virüslümü?

virüslü.
  3. n7cati

TROJAN YEDİM NE YAPICAM

Tarayıcınızda şifreler kısmından bakabilirsiniz , veya çerezler kısmından aratabilirsiniz hangi sitelere girip girmediğinizi. Amazon,trendyol,hepsiburada,n11,riot games,epic games,ubisoft,instagram,discord,spotify,netflix,steam,tiktok,twitter (varsa crypto hesaplarınız ) bunları kontrol edin...
  4. n7cati

TROJAN YEDİM NE YAPICAM

Ben en baştan söyleyeyim , virüs programıdır bilmem nedir uğraşma virüs programları işlevsiz uygulamalar. Tüm oyun/sosyal medya/alışveriş sitesi hesaplarının şifresini maillerinin şifresini değiştir ve epostalarına 2 aşamalı doğrulama koy. Instagramda dahil 2 aşamalı koy , Büyük ihtimalle canlı...
  5. n7cati

Bölünmüş Pdfleri Birleştirme

Başka bir şekilde yapamaz mıyım? 1702405616 Hocam konuyu dikkatli inceleyin , attığım fotoğrafa bakın
  6. n7cati

Bölünmüş Pdfleri Birleştirme

Selamlar , elimde form halinde bir pdf var fakat fotoğraflar dağılmış , yani fotoğrafın devamı ayrı bir sayfada , bunu nasıl birleştirebilirim çok önemli benim için. 1702405303 Bunu birleştirmem gerek ;
  7. n7cati

Valorant açamıyorum (VAN9001)

Onu tam bilmiyorum farklı bir konu açabilirsin onun için
  8. n7cati

w11'e yeni geçtiysen belli bir süre içerisinde dönebiliyorsun diye biliyorum kaç gün oldu geçeli?
  9. n7cati

Maalesef , tamamen anakartla alakalı bir durum dediğim gibi tek çare w10 dönmek
  10. n7cati

Alakası yok kardeşim yanlış bilgi verme, tpm ile alakalı bir şey o temiz kurulumla ne alakası var?
  11. n7cati

Başka bir seçeneğin yok windows 10'a dönmekten başka yapabileceğin bir şey yok
  12. n7cati

H61 chipsetinde TPM 2.0 maalesef bulunmuyor , tek çare windows 10'a geri dönmek. Ayrıca sisteminiz windows 11 için çok uygun değil zaten.
  13. n7cati

microsoft store tekrar deneyin hatası

Yarın olunca arama kısmına yardım alın yazın , sorun yerine microsoft store çalışmıyor yazın ve bir microsoft çalışanından destek alın hocam , bu sorunun çözümünü bilen yoktur yıllardır olan bir problem maalesef
  14. n7cati

microsoft store tekrar deneyin hatası

Windows 10 çıktığından beri çoğu kişinin yaşadığı bir hata bu maalesef. Benim eski pc'de oluyordu , ayarlar>uygulamalar>microsoft store üzerine tıklayın >gelişmiş seçenekler> en alta inip sıfırla ve onar yapın:
  15. n7cati

Uzak Masaüstüne Hızlı Fotoğraf Aktarma

evet ama zaten vds'e bağlanılmıyor anydesk veya teamviewer ile.
  16. n7cati

Hocam o çok daha fazla uğraştırır ben anında atabileceğim bir yöntem arıyorum
  17. n7cati

Selamlar , kendi pcmden vds'e yani uzak masaüstüne fotoğraf göndermem gerekiyor fakat kendime göndermem oradan indirmem vs uzun sürüyor , daha hızlı bir yöntemi var mıdır bunun dropbox tarzı bir uygulama gibi?
  18. n7cati

Şu Anda Windows 10' dan Windows 11' e geçilir mi ?

bence hala geçilmez optimazsyon biraz düzelmiş ama her haliyle w10 daha hızlı emin olun.
  19. n7cati

BİLGİSAYAR ÜZERİNDEKİ VİRÜS...

eski yazılımcı olduğun çok belli kanka virüsün modeme girebileceğini düşünmenden.
Top Bottom