Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

Crackli Subnautica Açılmıyor

bu nasıl mantık ?
  2. oğuzhan18

Ekran paylaşımı olan discord muadili ne kullanılabilir?

şu anda guilded kullanıyoruz 1080p 60 fps yayın verilebiliyor çok iyi ama. diskord gibi gürültü engelleme yok. maalesef bazı arkadaşların arka sesleri çok alıyor.
  3. oğuzhan18

Modding Artık Windows 11'e geçilir mi ?

win7 ye güncelleme geleceğini bilsem ona geçmek isterim isterse win 60 çıksın hiç bir şeye değişmem :D
  4. oğuzhan18

BİLGİSAYARIMA VİRÜS GİRDİ

bilgisayarda gözde görülür bir şe yoksa bişi yapmana gerek yok görev yöneticisinde gözle görülür değişik bir şeyler çalışıyor mu ona bak.
  5. oğuzhan18

Neden Windows kullanmamalıyız?

güncelleme alsa direk dönerim.
  6. oğuzhan18

Point Blank Hesabımı Çaldılar

malesef o dosyadan dolayı kendi yazdığı için artık script olarak mı geçer keyloger olarak mı geçer bilemiyorum basit bir işlemle almış hesabınızı dediğim gibi tek çare oyunun sitesine girip e posta yoluyla alınabilir ama siz yok diyorsunuz yada başka kurtarma yolları telefon numarısı ister belki...
  7. oğuzhan18

durduk yere çalamazlar nasıl erişsinler acaba wh hack için dosya yada başka bişi indirdiniz mi ?
  8. oğuzhan18

dostum öncelikle oyunun adını anarak anılarımı canlandırdın sayende indirip oynuyacağım ama hesabını geri kurtaramıyormusun e posta ile şifremi unuttum tarzı vb.
  9. oğuzhan18

Windows 10 programsız 5 dk da etkinleştirme

gerçekten garip hani bende 2 senedir aktifleştirdim sorun olmadı ayiretten torrenten binlerce oyun indiririm virüs olsada kabul ederim hiç sorunla karşılaşmadım garip :D
  10. oğuzhan18

2. fotoda linkli şeyler var onlara önceden bastıysanız eyer gitmesi normal hesaplarının banada öyle mesajlar geliyor direk çıkartıyorum onları.
  11. oğuzhan18

2 yada 3 senedir böyle kullanıyorum süresi bitince tekrar aktifleştiriliyor.
  12. oğuzhan18

CMD'den Windows etkinleştirdim zararı var mıdır?

Bence bu kadar kasmamak lazım en kötü ne olabilir tahmini.
  13. oğuzhan18

Bu kullandığım süreçte herhangi veri kaybı hesap çalıntı yada oyunlarda sıkıntı yaşamadığım için bu yüzden böyle bir öneride bulunabilirim sadece
  14. oğuzhan18

Garantisi uzun süredir hiç bir sıkıntı olmaması ve daha uzun süre kullanlarda var.
  15. oğuzhan18

2 senedir aynı kodları kullanıyorum bişi olmaz.
  16. oğuzhan18

Bedava Windows 10 Etkinleştirme

hiç bir problem yaşamadım. 1678365001 adamlar attı ya sana neden yapmıyorsun ki anlamadıysan orayı youtube üzerinden bak basit 1dk bile almıyor.
  17. oğuzhan18

Radeon Software 23.2.2 nasıl?

valla pcye yeni format attım chip set anakart bios ekran kartı son sürüm yükledim bilgisayarda çok fazla fps düşüşü oldu nedenini anlamadım.
  18. oğuzhan18

Win11 benim için bitmiştir

Çıktığından beri win11 hiç merak etmedim.
  19. oğuzhan18

AMD Radeon yazılımı yok?

orda benimde yok olmaması daha iyi benim için sağ tık yapınca geliyor benimkinde şahsen
  20. oğuzhan18

windows bu güncelleme yapılmalımı sizce (21h2)

bu güncellemenin yararları nedir sizce arkadaşlar oyunlara bazen güncellemeler yüzünden fps düşmesi olabiliyor diye biliyorum.
Top Bottom