neden zararlıVideoyu izlemedim ancak yüksek ihtimal kmspico ile yapıyor. Soruna gelicek olursak evet zararlı.
kmspico program değil mi? programsız diyor videodaVideoyu izlemedim ancak yüksek ihtimal kmspico ile yapıyor. Soruna gelicek olursak evet zararlı.
cmd den 3 kod la etkinleştirdim 180 günlük süresi varmış vermış odugu ürün anahtarı windows a ait olarak geçiyorVideoyu izlemedim ancak yüksek ihtimal kmspico ile yapıyor. Soruna gelicek olursak evet zararlı.
Orjinal Windows sunucularına bağlanmıyor kmspico'da buda verilerin havada uçuşmasını sağlıyor.neden zararlı
Bilmiyorum belki başka bir yerden kapmış olabilirim veya random mailimi bulmuş ordan herşeyime sızmışta olabilirler aklıma bu geldi benim tek2 yada 3 senedir böyle kullanıyorum süresi bitince tekrar aktifleştiriliyor.
2. fotoda linkli şeyler var onlara önceden bastıysanız eyer gitmesi normal hesaplarının banada öyle mesajlar geliyor direk çıkartıyorum onları.Bilmiyorum belki başka bir yerden kapmış olabilirim veya random mailimi bulmuş ordan herşeyime sızmışta olabilirler aklıma bu geldi benim tek
o mesajları ben göndermişim kanka neden öyle gelen linklere basayım ayrıca pc yi yeni formatladım diyorum bide 1 hafta oldu valorant cs discord steam harici bir şey yok ondan kafam karıştı2. fotoda linkli şeyler var onlara önceden bastıysanız eyer gitmesi normal hesaplarının banada öyle mesajlar geliyor direk çıkartıyorum onları.
Popüler Konudakinin aynısını anlatıyor adam da bilemedim key almak daha güvenli gelmeye başladıBu işlere girecekseniz forumda popüler konularda bir Windows etkinleştirme konusu var onu yapın, YouTube videolarında saçma sapan yöntemler de önerebiliyorlar.
gerçekten garip hani bende 2 senedir aktifleştirdim sorun olmadı ayiretten torrenten binlerce oyun indiririm virüs olsada kabul ederim hiç sorunla karşılaşmadım garipo mesajları ben göndermişim kanka neden öyle gelen linklere basayım ayrıca pc yi yeni formatladım diyorum bide 1 hafta oldu valorant cs discord steam harici bir şey yok ondan kafam karıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Popüler Konudakinin aynısını anlatıyor adam da bilemedim key almak daha güvenli gelmeye başladı