Arama sonuçları: *

1. R

pttavm üzerinden windows key alacağım güvenilir mi?

bende ptt den aldım knk güvenilir al geç
  2. R

Microsoft Store Uygulaması Tamamen Bozuldu

eyw reis başkası yardım istemiş benimde işime yaradı
  3. R

Windows 10 Key iptal oldu

aldıktan bir 10-15 dk sonra gönderiyor ama güvenli içiniz rahat olsun ben kendim aldım kullanıyorum
  4. R

Windows 10 Key iptal oldu

Win key Lee bildiğim kadarıyla anakartta tanımlanıyor bios guncellemesinden sonra anakartın sürümü güncellendiği için iptal olmuş olabilir Yeni key almak istersen "softklik.com" kullanabilirsin ben ordan almıştım bir sorun yaşamadım
  5. R

windows 11 home key nereden alabilirim

güvenilir ben kendim aldım hala kullanıyorum
  6. R

windows 11 home key nereden alabilirim

https://softklik.com/?product_cat=&s=win+11&post_type=product bu siteden alabilirsin kendim win 10 pro aldım en geç 10-15 dk içinde e posta ile gönderiyorlar lisanslı key i
  7. R

Office Word Sayılar Alt Alta Gelmiyor

rakamların hitbox ından yapabilir nihayetinde 4ün kapladığı alana iki tane 1 sığar aklıma başka bir şey gelmiyor. bende çok yaşadım düzeltmeye çalıştım ama olmayınca olduğu kadar dedim.
  8. R

Office Word Sayılar Alt Alta Gelmiyor

virgül hizasına dikkat et alt taraftakilerin virgülü kırmızı çizginin sağında kalmış ondan yapabilir
  9. R

Windows 11 pro lisans anahtarı lazım

https://softklik.com/urun/microsoft-windows-11-pro-dijital-lisans-anahtari-2/?utm_source=Google%20Shopping&utm_campaign=urunler&utm_medium=cpc&utm_term=13446 burdan alabilirsin 10-15 dk içinde mailine geliyor key 20 tl ben aldım sıkıntı yok
  10. R

Windows 11 Pro Education Ürün Anahtarı

eğer büyük boyutlu oyunlar fazlaysa steam de ''yüklü oyun>özellikler>yerel dosyalar> oyun dosyalarını yedekle'' bunu kullan geri yükleme aşamalarını youtube da bulabilirsin epic games de oyun dosyalarının olduğu yere git oyun dosyalarının adını değiştir farklı bir diske taşıma şansın varsa...
  11. R

Windows 11 Pro Education Ürün Anahtarı

eğer bilgisayarında çok fazla oyun yoksa sıfırlayıp 11 pro kurmanı öneririm ben burdan win 10 için lisans almıştım 10-15 dk içinde e postana gönderiliyor key...
  12. R

Windows 11 çok yavaş

win 11 henüz tam kararlı bir sürüm değil bence win 10 da kalmaya devam edin ben 11 kullanıyodum baktım oyunlarda grafikleri ultraya çekemiyorum crash veriyor win 10 a düşürdüm en azından kararlı bir sürüm bu arada sistemim i7 9750h rtx 2070 mobile yani sistemimin ultrada oynatmayacağı oyun...
Top Bottom