Neler Yeni

Windows 10 Key iptal oldu

Barrio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Onur A.
-1 yıldır 30 tl'ye aldığım windows 10 keyini kullanıyordum . 1 hafta önce anakart bios güncelledim ,
- key iptal oldu windows etkin değil yazısı çıkıyor masaüstünde , mevcutta olan keyi giriyorum kabul etmiyor nasıl çözülür, yeniden key satın almam gerekir mi?

w10keyhata.png

oEnesQlf

80+ Silver
-1 yıldır 30 TL'ye aldığım windows 10 keyini kullanıyordum . 1 hafta önce anakart bios güncelledim ,
- key iptal oldu windows etkin değil yazısı çıkıyor masaüstünde , mevcutta olan keyi giriyorum kabul etmiyor nasıl çözülür, yeniden key satın almam gerekir mi?

Alıntıyı görüntüle
Bios güncellediğin için gitmiş olabilir bazı keyler anakarta gömülüyor, ptt avmde 15 tl civarina keyler var ordan alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
Win key Lee bildiğim kadarıyla anakartta tanımlanıyor bios guncellemesinden sonra anakartın sürümü güncellendiği için iptal olmuş olabilir

Yeni key almak istersen "softklik.com" kullanabilirsin ben ordan almıştım bir sorun yaşamadım

Barrio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Onur A.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios güncellediğin için gitmiş olabilir bazı keyler anakarta gömülüyor, ptt avmde 15 TL civarina keyler var ordan alabilirsin.
teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Win key Lee bildiğim kadarıyla anakartta tanımlanıyor bios guncellemesinden sonra anakartın sürümü güncellendiği için iptal olmuş olabilir

Yeni key almak istersen "softklik.com" kullanabilirsin ben ordan almıştım bir sorun yaşamadım
teşekkürler

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı

Güvenilir mi hocam peki

Barrio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Onur A.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 siteden hangisini tercih ediyim problem yaşanır mı güvenilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
Güvenilir mi hocam peki
2 siteden hangisini tercih ediyim problem yaşanır mı güvenilir mi ?
aldıktan bir 10-15 dk sonra gönderiyor ama güvenli içiniz rahat olsun ben kendim aldım kullanıyorum

Top Bottom