Bu şekilde uyarı alıyorum Bitlocker ı kapatmamı söylüyor galiba yada şifre koymamı. Tam anlayamadım. Kapalıyken sormaması lazım bende kapalıyken soruyor
bende kalıbı çektim flash a bekliyorum. Bu aralar geçen kimse memnun değil değişik hatalar alanlar var ve son güncelleme çok sıkıntı yaşayanlar olmuş. Sistem çökene kadar devam sonra bakarım
Dostum az önce güncelledim güncellerken sürekli yeniden başlatma ve işlemcini sürekli kullanan programlar açıyor arka planda endişe etme ama bilgisayarı 1 saat kullanamazsın bilgin olsun
Çoğu forumlarda 2004 sürümünde sıkıntılar olduğu söyleniyor.
Eğer memnunsan hiç uğraşma . Bana kalsa xp kullanırdım halen ama işte çoğu şeyi desteklemiyor.
Bazı windowslarda öyle bir şey var eski windowsum öyleydi benim anakartın ambleminden sonra siyah ekran 5 saniye sonra windows geliyordu 8*9 saniyede açılıyordu
Windows sürümünden de yapabilir arkadaşın dediği gibi ama eskiden yapmıyor şimdi yapıyorsa donanımsal diye düşünüyorum
Windowsun ram kontrolü var youtubede arat bi dene test yap
Valla 2004 kullanıyorum lanet olsun oyunlarda drop yaşıyorum eski sistemim çöptü ama drop yoktu bu windows kaynaklı olsa gerek bence dertsiz başına dert açma