Arama sonuçları: *

1. rucukutu

Wi̇ndows Masaüstü Düzeni̇ni̇z Nasil ?

1673468687 var
  2. rucukutu

Eski sistemde kurulu windows yeni sistemde hata verir mi

Verir yeni bir sistem kurunca format atcan.
  3. rucukutu

Asus anakartta bios update sırasında Bitlocker uyarısı

Bu şekilde uyarı alıyorum Bitlocker ı kapatmamı söylüyor galiba yada şifre koymamı. Tam anlayamadım. Kapalıyken sormaması lazım bende kapalıyken soruyor
  4. rucukutu

Windows 11'e Geçmeli miyim ?

bende kullanıyorum gayet iyi . Fakat temiz bir Win 11 çekip kullan format at yükseltme yapma
  5. rucukutu

Windows key ile diger şeyin arasındaki fark

yanlışınız olabilir ben zamanında windows 10 key almıştım 39 liraya şimdi win 11 yükledim hemde pro keyi girdim kabul etti sorunsuz kullanıyorum
  6. rucukutu

Windows 11e geçilir mi

bende kalıbı çektim flash a bekliyorum. Bu aralar geçen kimse memnun değil değişik hatalar alanlar var ve son güncelleme çok sıkıntı yaşayanlar olmuş. Sistem çökene kadar devam sonra bakarım
  7. rucukutu

Artık Windows 11 zamanı mıdır?

Bende Windows 11 iso çektim flashta duruyor fakat geçmekte kararsız kaldım. Ayrıca Windows 10 key e sahibim 11 de çalışır mı acaba ?
  8. rucukutu

Windows'u Güncellemeli Miyim ? (20H2)

yaşamazsın
  9. rucukutu

Windows'u Güncellemeli Miyim ? (20H2)

Dostum az önce güncelledim güncellerken sürekli yeniden başlatma ve işlemcini sürekli kullanan programlar açıyor arka planda endişe etme ama bilgisayarı 1 saat kullanamazsın bilgin olsun
  10. rucukutu

BU hatayı nasıl düzeltirim?

utorrent programını Ccleaner tarzı bir programla sil kayıt defteri falan düzenle sonra C ye kur
  11. rucukutu

komple sil c ye dene
  12. rucukutu

E mi ?
  13. rucukutu

Windows 10 2004

Çoğu forumlarda 2004 sürümünde sıkıntılar olduğu söyleniyor. Eğer memnunsan hiç uğraşma . Bana kalsa xp kullanırdım halen ama işte çoğu şeyi desteklemiyor.
  14. rucukutu

Windows 10 2004

Derdin yoksa güncelle boş durmaktan canın sıkıldı galiba :D
  15. rucukutu

Anakart yazısıyla açılma sorunu

Bazı windowslarda öyle bir şey var eski windowsum öyleydi benim anakartın ambleminden sonra siyah ekran 5 saniye sonra windows geliyordu 8*9 saniyede açılıyordu
  16. rucukutu

Mavi Ekran Yemeye Başladım ?

Windows sürümünden de yapabilir arkadaşın dediği gibi ama eskiden yapmıyor şimdi yapıyorsa donanımsal diye düşünüyorum Windowsun ram kontrolü var youtubede arat bi dene test yap
  17. rucukutu

Mavi Ekran Yemeye Başladım ?

Tek ram ile kullan pc yi yine olursa öbür ram ile dene sonrasına bakarız
  18. rucukutu

Sorunsuz windows sürümü

En son 2004 var orda diye biliyorum
  19. rucukutu

Sorunsuz windows sürümü

1909 bulursan bizede gönder
  20. rucukutu

windows 2004 e geçmeli miyim?

Valla 2004 kullanıyorum lanet olsun oyunlarda drop yaşıyorum eski sistemim çöptü ama drop yoktu bu windows kaynaklı olsa gerek bence dertsiz başına dert açma
Geri