Windows 11e geçilir mi

The GodFather

80+ Silver
Reaksiyon skoru
988
Sistem özelliklerim karşılıyor sizce geçmeye değer mi

ben geçtim sadece bir gün durabildim beğenmedim ve oyunlarda alt tab attığımda siyah ekran oluyordu (ses falan geliyordu mouse harekt ediyordu ama hiçbir şekilde masaüstüne veya oyuna geri dönemiyordum) yeniden başlatmadan geçmiyordu tekrardan ertesi gün 10a geçtim

ben geçtim sadece bir gün durabildim beğenmedim ve oyunlarda alt tab attığımda siyah ekran oluyordu (ses falan geliyordu mouse harekt ediyordu ama hiçbir şekilde masaüstüne veya oyuna geri dönemiyordum) yeniden başlatmadan geçmiyordu tekrardan ertesi gün 10a geçtim
çok saçmaymış o zaman geçmiyim

bende kalıbı çektim flash a bekliyorum. Bu aralar geçen kimse memnun değil değişik hatalar alanlar var ve son güncelleme çok sıkıntı yaşayanlar olmuş. Sistem çökene kadar devam sonra bakarım

Kaç aydır kullanıyorum ufak tefek buglar dışında bir problem yaşamadım. BİOS'unuzu güncelleyip geçmenizi tavsiye ederim. Tasarım olarak güzel, alışkanlık haline gelmiş birkaç özellik Windows 11 de yok.

geçilmez adam akıllı bir güncelleme yapılmadan geçilmez 2025 e kadar da win10 kullananacağım. Hep buglar fln var hem bazı programları win11 desteklemiyor diye söylentiler var. Ayrıca üstteki arkadaşın dediği gibi bazı özellikler win11 de yok.

Kullanıyorum ve memnunum. Hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Geçilir hiçbir sorun yok

Sadece Forza Horizon 5 açılırken bir süre siyah ekranda kalıyor belki gamepass le alakalı olabilir.

Başından beri kullanıyorum ve memnunum. Bilgisayarınız iyiyse geçin.

Uzun süredir kullanıp kullandırıyorum. Herhangi bir sorun yok. Son 3 4 yıllık donanıma sahip PC niz varsa geçin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,753
Üyeler
188,159
Son üye
Rebelkrone
Geri