The GodFather
80+ Silver
Sistem özelliklerim karşılıyor sizce geçmeye değer mi
ben geçtim sadece bir gün durabildim beğenmedim ve oyunlarda alt tab attığımda siyah ekran oluyordu (ses falan geliyordu mouse harekt ediyordu ama hiçbir şekilde masaüstüne veya oyuna geri dönemiyordum) yeniden başlatmadan geçmiyordu tekrardan ertesi gün 10a geçtimSistem özelliklerim karşılıyor sizce geçmeye değer mi
çok saçmaymış o zaman geçmiyimben geçtim sadece bir gün durabildim beğenmedim ve oyunlarda alt tab attığımda siyah ekran oluyordu (ses falan geliyordu mouse harekt ediyordu ama hiçbir şekilde masaüstüne veya oyuna geri dönemiyordum) yeniden başlatmadan geçmiyordu tekrardan ertesi gün 10a geçtim
dene istersen herkesin başına gelecek diye bir kaide yok arkadaşım da geçti sorunsuz kullanıyorçok saçmaymış o zaman geçmiyim
geçesim de var ama bi kısım sorun var bi kısım sorun yok diyorkişiden kişiye değişir bence. ben 4-5 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok.
Kaç aydır kullanıyorum ufak tefek buglar dışında bir problem yaşamadım. BİOS'unuzu güncelleyip geçmenizi tavsiye ederim. Tasarım olarak güzel, alışkanlık haline gelmiş birkaç özellik Windows 11 de yok.Sistem özelliklerim karşılıyor sizce geçmeye değer mi
geçilmez adam akıllı bir güncelleme yapılmadan geçilmez 2025 e kadar da win10 kullananacağım. Hep buglar fln var hem bazı programları win11 desteklemiyor diye söylentiler var. Ayrıca üstteki arkadaşın dediği gibi bazı özellikler win11 de yok.Sistem özelliklerim karşılıyor sizce geçmeye değer mi