Arama sonuçları: *

• Users: semre57
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. S

WİNDOWS ETKİNLEŞTİRME YAZISI

Evet sunucular sıkıntı aslında satın alınan keylerde de sunuculara bağlanıyor, orada da kritik mesele 1 keyin 2000 kişiye verilmemesi. Biz satarken maksimum 5 kisiye veriyoruz.
  2. S

Kms programını kullanmak ile kms'nin domaini ile windows etkinleştirmek arasında ne fark var? Kms tools daha kolay indirip onla yapsın yapacak olan. Kms'nin programlarının virüs sebebi olduğunu düşünmüyorum ama crack işte.
  3. S

En azından key yani, güvenli.
  4. S

Crack programının yaptığını elle yapmaktan başka bir farkı yok. crack bu.
  5. S

windows u etkinleştirmek için key almam lazım

Ben satıyorum hocam istersen yazabilirsin kendi sitem var veya arkadaşların önerdiği yerlere de bakabilirsin.
  6. S

Sınırsız gider.
  7. S

ben key satışı yapıyorum hocam lisans sitem var dilerseniz yardımcı olabilirim. kurallar ne diyor bilmiyorum yasaksa da başka bir yer öneririm. ha kendimi önermişim he başkasını :D
  8. S

office uygulamaları nasıl aktif ederim?

Özelden mesaj attım.
  9. S

Windows 10 / 11 Key 5 TL

Örnek verdim denk getirebilirsiniz sanırım, ben de 50 TL'ye satışını yapıyorum genellikle. 30'a piyasada bulmak zor olabilir dediğiniz gibi.
  10. S

Windows 10 / 11 Key 5 TL

Keyin kendi içindeki tipine göre değişir her MAK aynı olmuyor. Sizin aldığınız veya alacağınız nasıldır bilmediğim için evet veya hayır diyemiyorum. Bizim de MAK key sattığımız oluyor yeri gelince fakat tüm lisanslarımız donanım değişikliği olmadığı sürece formattan sonra çalışacaktır. Daha...
  11. S

Windows 10 / 11 Key 5 TL

MAK, Retail veya OEM farketmiyor. Olası tehlikeler key türüne göre olmaz, sorun piyasada açık her yerdeki keyleri sizin kendi özel cihazlarınızda kullanmanız. Bu risk taşır, yoksa güvenli satıcıdan alacağınız mak veya retail key arasında son kullanıcı açısından sorun olmaz.
  12. S

Windows 10 / 11 Key 5 TL

Kendim lisans satışı yapıyorum Retail key minimum 30 TL'ye alabilirsiniz piyasada, 3-5 10 TL'ye verilen keyler mak volume keyler, 1 keyi farklı kişilere satıyorlar. Üstelik alıp google'a girince o keyin internette olduğunu görebilirsiniz.
  13. S

10 TL'ye Windows 10

Key almışsın sanırım, sıkıntı yok.
  14. S

DNS sunucusu yanıt vermiyor

1.1.1.1 1.0.0.1 Türkiye'de en iyi çalışan DNS'lerden biri bunu deneyin sorunun çözülecektir büyük ihtimal, hali hazırda bu varsa başka DNS'de önerebilirim.
  15. S

ESET İnternet Security 3 Aylık Yasal Lisans Kampanyası

Ah ESET, virüslü kekim. Kaspersky'a devam.
  16. S

Windows 10 Pro HAV-00132

Kurumsal bir yer için almış olabilir bilemeyiz.
  17. S

Modding ❌Windows Hatalarını tek kalemde onarma✅

Bir şeyleri düzeltirken bir şeyleri bozmadığını nasıl anlayacağız. En iyisi bozmamak.
Top Bottom