etkinleştirmesek ne olur hocamKey lazım
Crack programının yaptığını elle yapmaktan başka bir farkı yok. crack bu.Ücretsiz bir şekilde windows etkinleştirebilirsin nasil yapacağın bu konuda detaylı bir şekilde anlatılmış
Başlık 'Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!' https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/
20 liraya keyler var en güzeli al kullanwindows 11 de etkinleştirme yazısını kaldırdım ama belli bi süre sonra tekrar geliyo napmam lazım?
hocam bunda kalıcı oluyor ama bende bununla yaptım hiçç sıkıntı çıkmadı birde crack programında virüs olabiliyorCrack programının yaptığını elle yapmaktan başka bir farkı yok. crack bu.
20 liralık key de orijinal sayılmazCrack programının yaptığını elle yapmaktan başka bir farkı yok. crack bu.
En azından key yani, güvenli.20 liralık key de orijinal sayılmaz
Gidip parasını verip alabiliyorsa alsın ama bizim ülkede buna para verebilecek çok kişi yok
Konuda crack programlarının nasıl çalıştığı ve virüs bulaştırarak sisteme zarar verdiğine değiniyorCrack programının yaptığını elle yapmaktan başka bir farkı yok. crack bu.
Kms programını kullanmak ile kms'nin domaini ile windows etkinleştirmek arasında ne fark var? Kms tools daha kolay indirip onla yapsın yapacak olan. Kms'nin programlarının virüs sebebi olduğunu düşünmüyorum ama crack işte.Konuda crack programlarının nasıl çalıştığı ve virüs bulaştırarak sisteme zarar verdiğine değiniyor
Yazılımda virüs olabiliyor. Bu işlem sadece Windows etkinleştirme sunucusunu değiştiriyor. Ben yazılıma çok güvenmem şahsen sadece bu işlemi yaptığının başka işler döndürmediğinin garantisi yok gibi geliyor, tabi bu benim fikrimKms programını kullanmak ile kms'nin domaini ile windows etkinleştirmek arasında ne fark var? Kms tools daha kolay indirip onla yapsın yapacak olan. Kms'nin programlarının virüs sebebi olduğunu düşünmüyorum ama crack işte.