Arama sonuçları: *

1. serkankrky38

Nasıl bağımsız iki alan oluştururum ?

1 Pc ye torrentle fln ugrasirsin. 2 . El laptop vwya sistemdede onemli bilgilerini korursun olur biter. Hicbir zaman 2 sinide tek bir seyde yapmaya calisma hep risk altinda kalirsin.
  2. serkankrky38

Format nasıl atabilirim

Laptop win 11biosa gömülü benimki. Kendi win 11 imi flash belleğe nasıl atabilirim . Bana youtubdan bir video onerirmisin.
  3. serkankrky38

Format nasıl atabilirim

Windows 11 biosa kayıtlı laptopum var ve çoğu zaman format atarken eski windows sürümünü tekrar tekrar kullanarak format atıyorum. Ama çok fazla torrentten oyun veyabtr çeviri kullandığım için eminde olamıyorum. Flash bellekle format atmak en iyisi fakat biosa gömülü win 11 i nasil format...
  4. serkankrky38

farklı formattaki videoları dvd player ile izlemek için?

Sorumu mazur gör ama neden dvd de izlemek istiyorsun? 10 yıl önceki teknoloji ...
  5. serkankrky38

sıkıştırılmış zip dosyası açılmıyor

Winrar yada winzip le açmayı denediniz mi ? Bazen bilgisayar kendi açmaya çalışırken böyle sorunlar oluyor. Yukarıdaki 2 uygulamadan deneyin.
  6. serkankrky38

Win 11 güvenlik duvari açılmiyor

Malwerbyte la laptopu virüs taraması yapmıştım. 33 tane bir şey bulmuş ne olduğu bilmiyorum ama onları karantinaya aldıktan sonra yeniden başlattı otomatik kendisi fakat açılırken 2 kez bad_pool_caller mavi ekranını verdi. Bende internetten bakarken formatın düzelteceğini gördüm zaten yapacaktım...
  7. serkankrky38

Firmat attim guvenli duvari acilmiyor

Win 11 hemen single language 1709581762 Home
  8. serkankrky38

Hayir kendi eski gmailimi girdim 1709580755 Hala Gmail bende
  9. serkankrky38

Format attım laptopa crackli oyun çok fazla kullandım ve neredeyse 2 senedirde hiç format atmadim diye. Formatta sıkıntı olmadı fakat şuan Windows güvenliğini ve altındaki 7 seçeneğin hepsi açılmıyor beyaz ekran gösteriyor.bir tek virüs ve tehdit koruması (eylem gerekiyor yazan) ona tıklayınca...
Top Bottom