Arama sonuçları: *

• Users: snop02
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. snop02

Custom Windows 11 kullanılırmı

Enterprise key girmen gerekecek
  2. snop02

Guvenli ve ucuz windows 11 almam alzim

10/11 aynı keydir. Aynı key ile istersen dual yap, fark etmez. Home retail istersen atarım. Pro söz veremem
  3. snop02

Ucuza veya Bedavaya Office

21 proplus vl kurarsan mak key bulunur. Ararsın Microsoft etkinleştirirsin. Retail bulmak zor, çünkü çok çabuk bloke olur. Homesutudent sürüm retail/oem ara sıra düser proplus kadar çabuk blacklist olmaz ama sürekli takip yapmak gerek..
  4. snop02

Windows 11 pro keyden windows 11 home etkinleştirme

Pc de sorun yok, keyin orjinal. Sattıgın kişi (ssd degiştirirsen) yeni key girmek zorunda. Sen keyini yeni aldıgın pcde kullanmak istersen; Keyi girince etkinleştirmede,hata kodu sonu 08/20 ile biterse key aktif etkinleştirilir, Microsoft aranarak 1 kere ye mahsus manuel etkinleştirme yaparsın...
  5. snop02

Pc yi satmak istersen ssd degiştir, bunun harici imkansız diyebiliriz. Donanım kimliği degişmediği sürece etkinleştirmenin önüne geçemezsin. 1739693983 Evet lisanlı..
  6. snop02

Pc geçmişini bilmediğim için birsey diyemem ama buna imkan yok, forumda veya dışında 1200 civarı belki çok dahasına key verdim. Senin durumuda hiç rastlamadım. Suanda home kuruluysa; Cmd yönetici slmgr.vbs -dli Enter yap gelen ekranı at bakalım
  7. snop02

Senin pc daha once home sürüm de etkinleştirilmiştir, Ben sl, home, pro kurayım hepsini etkinleştiriyor. Çünkü daha önce tek tek etkinleştirmiştim.
  8. snop02

Custom Windows 11 kullanılırmı

Modlu iso kullanmak istiyorsan ntlite ye hakim degilsen sablonlardan birini secerek modla. Sorun yasamazsın. Piyasadaki isolara güvenmiyorsan, en güvenilir sekil bu..
  9. snop02

Daha önce home ve pro da etkinleştirmissen key girmesende, Donanım degiştirmediğin sürece oto etkinleştirir, ssd vs. degiştirmen gerek
  10. snop02

Windows retail keyi 2 cihazda kullanabilir miyim

Etkinleştirme yaptıysan hesaba baglarsın. Microsoft tan almadıysan muhtemel sadece sana özel olmaz. İnternetten veya free olarak aldıysan key bloke olana kadar farklı kullanıcılara satılabilir. Aynı retail 14 pc Orm ile 6 pc etkinleştirdik 2. Pc de aynı keyi kullanmak; Keyi girdiğin zaman hata...
  11. snop02

Oem keyi başka pc de kullanılırmı

retail/oem home attım
  12. snop02

Çözüldü✓ 2 SSDde de windows var birini nasıl silerim?

msconfig ile onyuklemede sadece boot ekranındaki sececegini kaldırırsın
  13. snop02

keyin kilitlenmesi tamamen microsoft a baglı bakarsın 5dk, bakarsın 2 gun veya hafta(hafta zor da)
  14. snop02

Çözüldü✓ 2 SSDde de windows var birini nasıl silerim?

yedeklme gereken dosyaların vs varsa harici depoya al, format flashı tak diskleri komple sil, kurmak istedigin ssd ye windows kur. genel olarak boyle..
  15. snop02

pro yok home retail var, oem home var piyasada 1 adet pro mak istersen atayım
  16. snop02

home oem istersen atayım
  17. snop02

oem keyi insanlar karıstırıyor: pc ureticileri urunlere keyi girince microsoft a bildirip keyi kilitler oem dedigimiz bu. internet veya free oem olursa microsoft keyi kilitleyene kadar kullanırsın..insanlar burada yanılıyor işte.
  18. snop02

microsoft keyi kilitleyene kadar etkinleştirebildigin kadar etkinleştirirsin oem/retail farketmeksizin.. aynı oem 6 pc retail 14 pc
  19. snop02

Windows 11 pro kaç gb yer kaplıyor

orjinal de normal, benim w10 50gb civar. 11 de ort aynı boyuttur
  20. snop02

Windows 11 Pro OEM Key Nereden Alabilirim?

Piyasada free paylasılan vardı, aktifse özelden atarım.. oem yok, retail attım
Top Bottom