Neler Yeni

Windows 11 pro keyden windows 11 home etkinleştirme

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
OMER FARUK
Merhaba 1 senedir windows 11 pro kullanıyorum sağlam lisanstan key olarak almıştım bugün windows 11 home geçiş yaptım format atmadan önce windows 11 pro key ile alakalı olan ürün anahtarlarını kaldırmıştım windows 11 home geçiş yaptım saglam lisansta ki key win11 homede otamatik aktif oldu bu nasıl olabiliyor ben sağlam lisanstaki keyi iptal etmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim 0 aldığım gibi olmasını istiyorum etkinleştirilmemiş olmasını istiyorum elimdeki ürünleri satarken windows etkin vermek istemiyorum

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
snop02
Merhaba 1 senedir windows 11 pro kullanıyorum sağlam lisanstan key olarak almıştım bugün windows 11 home geçiş yaptım format atmadan önce windows 11 pro key ile alakalı olan ürün anahtarlarını kaldırmıştım windows 11 home geçiş yaptım saglam lisansta ki key win11 homede otamatik aktif oldu bu nasıl olabiliyor ben sağlam lisanstaki keyi iptal etmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim 0 aldığım gibi olmasını istiyorum etkinleştirilmemiş olmasını istiyorum elimdeki ürünleri satarken windows etkin vermek istemiyorum
Daha önce home ve pro da etkinleştirmissen key girmesende,
Donanım degiştirmediğin sürece oto etkinleştirir, ssd vs. degiştirmen gerek

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
OMER FARUK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce home ve pro da etkinleştirmissen key girmesende,
Donanım degiştirmediğin sürece oto etkinleştirir, ssd vs. degiştirmen gerek
Ama saglam lisanstan aldigim windows 11 pro retail key 1 kere girdim oda ilk aldigimda sonra bugun windows 11 home girdim win11 homu nasıl etkinlestirebiliyor çok saçma değil mi ozaman neden ayrı ayrı home ,pro key diye satılıyor ben bunu birdaha aktıf olmayacak şekilde nasıl kaldırabilirim satarken windows hangi donanimda kayıtlı oluyor anakart mi ssd mi

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
snop02
Senin pc daha once home sürüm de etkinleştirilmiştir,
Ben sl, home, pro kurayım hepsini etkinleştiriyor.
Çünkü daha önce tek tek etkinleştirmiştim.

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
OMER FARUK
Senin pc daha once home sürüm de etkinleştirilmiştir,
Ben sl, home, pro kurayım hepsini etkinleştiriyor.
Çünkü daha önce tek tek etkinleştirmiştim.
Hocam sıkıntı şu ben bundan önce hiç win home etkinlestirmedim sistemi aldigim gibi windows 11 pro keyi girdim sistemi öyle kurdum yoksa sizi anlıyorum dediğinizde haklısınız bugün ilk defa windows 11 homu formatlarken işaretledim windowsu onun üzerine kurdum key olarak giriş yapmadım

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
snop02
Pc geçmişini bilmediğim için birsey diyemem
ama buna imkan yok, forumda veya dışında 1200 civarı belki çok dahasına key verdim.
Senin durumuda hiç rastlamadım.
Suanda home kuruluysa;
Cmd yönetici
slmgr.vbs -dli
Enter yap gelen ekranı at bakalım

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
OMER FARUK
ama buna imkan yok, forumda veya dışında 1200 civarı belki çok dahasına key verdim.
Suanda home kuruluysa;
Cmd yönetici
slmgr.vbs -dli
Hocam emin ol attığın kodu da yazdım windows 11 pro kuruluyken key kaldirilmadi windows 11 home kurdum key girmediğim halde etkin yazıyordu attığın kodu yazdım + slmgr/upk,slmgr/cpky yazdım cmd ye key silindi yazıyordu ama tekrar format attım key yine etkin yazıyordu anlayamıyorum en b o k t a n olaylarda beni buluyor başka bir çözüm yolu yok mu geçici çözüm yolunu yapmak istemiyorum kalıcı çözüm yolu önerebilir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Suanda home kuruluysa;
Cmd yönetici
slmgr.vbs -dli

Son düzenleme:

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
snop02
Pc yi satmak istersen ssd degiştir, bunun harici imkansız diyebiliriz.
Donanım kimliği degişmediği sürece etkinleştirmenin önüne geçemezsin.

Evet lisanlı..

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
OMER FARUK
Pc yi satmak istersen ssd degiştir, bunun harici imkansız diyebiliriz.
Donanım kimliği degişmediği sürece etkinleştirmenin önüne geçemezsin.

Evet lisanlı..
yani sorun yok değil mi hocam bu ürün anahtarında filan sorun yaşar mıyım bu kullandığım key orjinal windows key değil mi çünkü 7000 tl ye alınan lisans key nerde 200 t ye alınan key nerde kullanırsam sorun yaşar mıyım satarken de sadece ssd yi çıkartıcam sistemden öyle satarsam windowsu kullanamaz sattığım kişi sonradan ben bu lisansı kullandığımda sorun yaşar mıyım bazı yerlerde bilgilerinizi alıyorlar filan yazıyordu gidin normal 7000 tl olanları alın yazıyordu

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
snop02
yani sorun yok değil mi hocam bu ürün anahtarında filan sorun yaşar mıyım bu kullandığım key orjinal windows key değil mi çünkü 7000 tl ye alınan lisans key nerde 200 t ye alınan key nerde kullanırsam sorun yaşar mıyım satarken de sadece ssd yi çıkartıcam sistemden öyle satarsam windowsu kullanamaz sattığım kişi sonradan ben bu lisansı kullandığımda sorun yaşar mıyım bazı yerlerde bilgilerinizi alıyorlar filan yazıyordu gidin normal 7000 tl olanları alın yazıyordu
Pc de sorun yok, keyin orjinal.
Sattıgın kişi (ssd degiştirirsen) yeni key girmek zorunda.
Sen keyini yeni aldıgın pcde kullanmak istersen;
Keyi girince etkinleştirmede,hata kodu sonu 08/20 ile biterse key aktif etkinleştirilir, Microsoft aranarak 1 kere ye mahsus manuel etkinleştirme yaparsın, diğer formatlarda key girmesende oto etkinleştirir.
Sonra hesap kullanıyorsan baglarsın.
Direk format ta Microsoft hesaba baglı etkinleştirme yapmaya calısırsan yukarıdaki işlemleri yapmak zorundasın.
Key aktifse hata kodu sonu:
08/20 key aktif
03/60 key bloke, baska key girmen gerek vs…
Yani sonuçta bir kere manuel yaparak pc yi Microsoft sunuculara tanıtman gerek.
Bunu yapmadan once hesaptaki eski pc yi kesinlikle kaldırman gerek!
Çünkü aynı hesapta aynı keyi 2 farklı pc de görürse aktif olabilecek keyi bloke eder.
vs, vs…

Sorun olursa özelden yazarsın
Home key bulmak kolay, uzun zamandırkontrol etmedim ama 20 civarı aktif vardır,pro biraz zaman alır 👍

Son düzenleme:

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
OMER FARUK
teşekkürler hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri