Windows 11 Home Key Önerisi

bilgisayarima ortak kullanici aramiyorum xd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

40 lira için degmez
he sana 40tl'ye satilan keyler mantikli geliyo onu ortak kullanmiyosun, microsoft keriz zaten o kadar pahali satiyo dime

pinti iyi al

he sana 40tl'ye satilan keyler mantikli geliyo onu ortak kullanmiyosun, microsoft keriz zaten o kadar pahali satiyo dime
bilmedigin konu hakkin yorum yapma bi 3.5 sene key satisi yaptim ben retail oem
neyin ne oldugunu biliyorum kms kullanrak bilgisyarinizi kiraliyorsunuz bildigin gecmis olsun

pinti iyi al

neyin ne oldugunu biliyorum kms kullanrak bilgisyarinizi kiraliyorsunuz bildigin gecmis olsun
tam bilmiyorsun bu aktivite hwid yöntemi microsoft dan çeker kullanır kms yöntemler sırayla yazmışlar 1 yılldır kullanıyorum bedavaya bitiyor para verip keriz olmak için sitelerden almak isteyen alabilir aynı mantığı kullanıyorlar

pinti iyi al

patladim buna :LOL:

Açık kaynağın neresini ortak olacaksın Microsoft izin veriyor.
tamamdjr

tam bilmiyorsun bu aktivite hwid yöntemi microsoft dan çeker kullanır kms yöntemler sırayla yazmışlar 1 yılldır kullanıyorum bedavaya bitiyor para verip keriz olmak için sitelerden almak isteyen alabilir aynı mantığı kullanıyorlar
ayni mantik mi komikmis 40 tl vermek kerizlik he. d

bende bende ya

onlarin mantigini bilmedigin belli

Valla Microsoft’a 5000 lira verecem orijinal alacam adamlar hakkını alsın diyen varsa gidip alsın onlara bir şey diyemem ama korsan yollarla elde edilen keylere para vermek saçmalık, birsürü güvenilir yöntem var biriyle etkinleştir geç 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri