Arama sonuçları: *

1. t1k3beratfatih

DPC_WATCHDOG VİOLATİON hatası

https://forum.donanimarsivi.com/konu/dpc-watchdog-violation-mavi-ekran-sorunu.832631/ şu yardımcı olur mu ?
  2. t1k3beratfatih

Windows'un neredeyse tekel olduğu gerçeği

eee olay ne nintendı mu asus rog el konsolu mu
  3. t1k3beratfatih

YARDIM- trojen girdi ama silinmıyor ?

pasif takılıo gerçi öyle aman bir şey yok fakat anlamadım niye kaspersky yok edemıo dunyaca onla populer trojenler var silıyo da kuçuk bir vürüs mı silemıyor bu çok tuahf
  4. t1k3beratfatih

disk resetleme derken hocam ? daha önce başa çıktım trojenle fakat kaspersky silinemiyor demesi bana biraz sinir bozucu ve tuahf geldi ??? :D antivürüsun lan sen
  5. t1k3beratfatih

saat 00:12 gibi trojen bulaştı ama aktif degil pasif davranıyor şuanlık bi zararı yok kaspersky ben bunu silemem diıyo ne ayak bi türlü anlamadım bulundugu dosyayı sildim manuel olarak chrome girmiş anlamadım giti help 1713134795 acaba son indirdigim pdf dosyasında mı bulaştı ?
  6. t1k3beratfatih

Siliniyor %0 da kalıyor

masaüstü düzeni şaka mi intihar etçem :PeepoLeave::PeepoLeave::PeepoLeave::PeepoLeave:
  7. t1k3beratfatih

Windows 11 geçilirimi?

eski bilgisayarı foruma atırma şimdi
  8. t1k3beratfatih

Windows 11 geçilirimi?

BEN WİN 10 RAZIYIM ARKADAŞ win7 gibi hisetiryor bana...
  9. t1k3beratfatih

Windows 11 geçilirimi?

açıkcası bende oyunlarada 10fps bi düşüş yaşadıgım ve drop yedigim için söyledim ben bir de bazı oyun testlerine bakarakten cvp verdim
  10. t1k3beratfatih

Windows 11 geçilirimi?

win10 kal w11 perfroms düşüruyor
  11. t1k3beratfatih

TROJAN YEDİM NE YAPICAM

anti virüs geçici çözüm hesapalrını geri aldıktan sonra sıfırla pc windows fln sil yeniden kur kaspersky ya da malwerbeyte indir
  12. t1k3beratfatih

Bilgisayarıma virüs bulaştı

şifreyi degiştirmeden format at sonra formatan sonra yap degerli bilgierin varsa usb at bu geçende banada oldu profilime girip bakabilirisin konulardan 2.3 gun önce hemde aynı senin gibi 1686656330 şöyle bi bakmak istersen al buyur bu da benimki
  13. t1k3beratfatih

FORMAT USB HAZIRLANAM DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

ve hayır fişden çekersen zarar verir öbür türlü hayır 1685429092 yerimi kaptım yani biri yazarsa bende bakıcam
  14. t1k3beratfatih

FORMAT USB HAZIRLANAM DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

rez aldım
  15. t1k3beratfatih

PC'yi fabrika ayarlarına döndürsem Windows 10'a mı döner

Win10 yuklersen win 10 gelir Win11 varsa win11
Top Bottom