Neler Yeni

Windows 11 geçilirimi?

AspecT54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Batuhan
Sistemim:
İşlemci : AMD Ryzen 7 3800XT
Ekran Kartı : GTX 1070
Ram : Corsair 16 GB 3600 Mhz
kısacası sistemim bu şekilde windows 11 geçilrmi bi değişiklik istiyorum direk windows 11 e geçebiliriyorum herhalde fotoğrafta gördüğünüz gibi bi sorun olurmu geçilirmi sizce?

1712263435841.png

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
win10 kal w11 perfroms düşüruyor

win10 kal w11 perfroms düşüruyor
Hocam 8gb ram ile win 10 home dan win 11 home a geçtim neredeyse hiç bir performans düşüşü yaşamadım.
Sistemim:
İşlemci : AMD Ryzen 7 3800XT
Ekran Kartı : GTX 1070
Ram : Corsair 16 GB 3600 Mhz
kısacası sistemim bu şekilde windows 11 geçilrmi bi değişiklik istiyorum direk windows 11 e geçebiliriyorum herhalde fotoğrafta gördüğünüz gibi bi sorun olurmu geçilirmi sizce?

Alıntıyı görüntüle
Bence geçiş yapılır. Lakin önemli bilgileri yedekleyiniz. Eğer ki beğenmez ve geri dönmek isterseniz temiz kurulum yapmak gerekiyor.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
Hocam 8gb ram ile win 10 home dan win 11 home a geçtim neredeyse hiç bir performans düşüşü yaşamadım.

Bence geçiş yapılır. Lakin önemli bilgileri yedekleyiniz. Eğer ki beğenmez ve geri dönmek isterseniz temiz kurulum yapmak gerekiyor.
açıkcası bende oyunlarada 10fps bi düşüş yaşadıgım ve drop yedigim için söyledim ben bir de bazı oyun testlerine bakarakten cvp verdim

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
Ben 11'i özellikle temasından dolayı çok seviyorum. İlk defa alışılmışın dışında çok şık bir tema ile kullanıcısı ile buluştu. Onun dışında ise performans açısından olumsuz bir durumla hiç karşılaşmadım. Belki ilk zamanlarda hatalar, kasma veya performans sıkıntıları yaşamış olabilir ama güncellemelerle kullanılabilir hale geldiğine inanıyorum. Sende windosw'un o sıkıcı temasında bunaldıysan durma geç derim. Yedeğini al eğer performansta sıkıtı yaşarsan geri dönüş yaparsın. Ama özellikle belirtiyorum ki hiçbir sıkıntı yaşamayacaksın.

Ben 11'i özellikle temasından dolayı çok seviyorum. İlk defa alışılmışın dışında çok şık bir tema ile kullanıcısı ile buluştu. Onun dışında ise performans açısından olumsuz bir durumla hiç karşılaşmadım. Belki ilk zamanlarda hatalar, kasma veya performans sıkıntıları yaşamış olabilir ama güncellemelerle kullanılabilir hale geldiğine inanıyorum. Sende windosw'un o sıkıcı temasında bunaldıysan durma geç derim. Yedeğini al eğer performansta sıkıtı yaşarsan geri dönüş yaparsın. Ama özellikle belirtiyorum ki hiçbir sıkıntı yaşamayacaksın.
Katılıyorum. Hatta windows 10 daki arayüz ile alakalı hataların hiç biri win 11 de yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Era.

AspecT54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl geçmeliyim peki direk bu güncelleştirmelerden indir ve yükle desem geçermi verilerim,oyunlarım falan silinirmi?

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
açıkcası bende oyunlarada 10fps bi düşüş yaşadıgım ve drop yedigim için söyledim ben bir de bazı oyun testlerine bakarakten cvp verdim

Hocam 10fps içinde mis gibi win11'den vazgeçilmez ya :D

nasıl geçmeliyim peki direk bu güncelleştirmelerden indir ve yükle desem geçermi verilerim,oyunlarım falan silinirmi?
Doğrudan o güncellemeden geçebilirsiniz. Hiç bir şey silinmez. Sadece oyunlarda güncellemeden sonra dosya bütünlüğü doğrulama ve onarma yapmanız daha sağlıklı olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Era.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih

Thadox

80+ Bronze
Format ile temiz kurulum tavsiye edilir ancak bu şekilde her şey sıfırlanır. Eğer yükseltme şeklinde yaparsan bilgilerin korunur ve beğenmezsen tekrar win 10 a dönebilirsin. Çok fazla veri varsa yükseltme şeklinde geçiş yap bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,464
Üyeler
164,674
Son üye
chhilaaa
Top Bottom