- Konu Sahibi Konu Sahibi
esu uzatma nası oluyoGeçilirde 10nun arayüzüne alıştıktan sonra 11 dandik geliyor 1 yıl esu var uzatabilirsin 11 ile uğraşmazsın
esu uzatma nası oluyoGeçilirde 10nun arayüzüne alıştıktan sonra 11 dandik geliyor 1 yıl esu var uzatabilirsin 11 ile uğraşmazsın
Edge arama ile puan toplaman lazım ayrıntılı bilmiyorum mas var oda uğraşmadan 2 tuş ile yapıyoresu uzatma nası oluyo
İyi çıkmış sana ben yüklemiştim çok sorun yapmıştıW11 lot enterprise LTSC sürümünü kullanıyorum çok uzun zamandır, Windows 10dan çok daha stabil, gereksiz olan hiçbir şey yok ve sadece önemli güncelleştirmeleri alıyor her gün gelen dandik güncelleştirmeler gelmiyor. Bu yüzden hala ilk günkü gibi stabil ve hiç sorun yaşamadım.
Bu sürüm ile beraber debloat Chris Titus kullandım ve 1 gün bile üzmedi sistem gecikmesi olsun stabilite olsun harikaEdge arama ile puan toplaman lazım ayrıntılı bilmiyorum mas var oda uğraşmadan 2 tuş ile yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İyi çıkmış sana ben yüklemiştim çok sorun yapmıştı
maalesef yaşadım ve videodaki işlemi reset atmadan önce yapsaydım olurmuşGeçilir hocam, ama Windows’ta yakın zamanda bir SSD krizi olmuştu. Bazı SSD modelleri, Windows 11’in son güncellemesiyle bozulabiliyordu. Sadece aklında bulunsun.