Modding Windows 10 dan 11 e geçilirmi

W11 lot enterprise LTSC sürümünü kullanıyorum çok uzun zamandır, Windows 10dan çok daha stabil, gereksiz olan hiçbir şey yok ve sadece önemli güncelleştirmeleri alıyor her gün gelen dandik güncelleştirmeler gelmiyor. Bu yüzden hala ilk günkü gibi stabil ve hiç sorun yaşamadım.

esu uzatma nası oluyo
Edge arama ile puan toplaman lazım ayrıntılı bilmiyorum mas var oda uğraşmadan 2 tuş ile yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

W11 lot enterprise LTSC sürümünü kullanıyorum çok uzun zamandır, Windows 10dan çok daha stabil, gereksiz olan hiçbir şey yok ve sadece önemli güncelleştirmeleri alıyor her gün gelen dandik güncelleştirmeler gelmiyor. Bu yüzden hala ilk günkü gibi stabil ve hiç sorun yaşamadım.
İyi çıkmış sana ben yüklemiştim çok sorun yapmıştı

Edge arama ile puan toplaman lazım ayrıntılı bilmiyorum mas var oda uğraşmadan 2 tuş ile yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi çıkmış sana ben yüklemiştim çok sorun yapmıştı
Bu sürüm ile beraber debloat Chris Titus kullandım ve 1 gün bile üzmedi sistem gecikmesi olsun stabilite olsun harika

Valla milleti ben pek anlamıyorum çıktığı gün bak aynı gün 11 geçtim daha 1 kere bile bir sorunum olmadı çokta beğendim win10 da takılı kalanlara hala anlam veremiyorum

Bence geçilmeli aktif olarak kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok.

Rezil hala sorunları olan bir OS. Eğer W10 desteği kesilmese kalabildiğim kadar kalırdım.

Geçilir hocam, ama Windows’ta yakın zamanda bir SSD krizi olmuştu. Bazı SSD modelleri, Windows 11’in son güncellemesiyle bozulabiliyordu. Sadece aklında bulunsun.

maalesef yaşadım ve videodaki işlemi reset atmadan önce yapsaydım olurmuş :(

Geç hocam. Ama son güncelleştirmeyi kurma ne olur ne olmaz. Sdd bozuyor falan diyorlar. Ama her pc de olmuyor. Bende olmadı ama kaldırıp güncelleştirme engelleyen yazılım ile güncelleştirmeyi durdurdum. Çünkü arkadaşın pcsini mahvetti o güncelleştirme. En son format atmak zorunda kaldık.

Geri