Arama sonuçları: *

• Users: RTX3070
  • In Linux
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. RTX3070

Kali linux (apt-get upgrade) sorunu

Nedense inanmadım. Bilmiyorsan da bilmediğin şeyleri önerme.
  2. RTX3070

Kali linux (apt-get upgrade) sorunu

Hayır bunu sakın yapmayın, bütün dosyaları silecektir. Sizi de rapor ediyorum.
  3. RTX3070

eski laptop'a linux mint yükledim fakat problem çıktı

Aslında hepsi orada bulunması lazım ama ben birkaç model touchpad'in çok iyi desteklenmediğini hatırlıyorum. Yavaşlık konusunda da şunu söyleyebilirim, eğer sistemde SSD yoksa Windows'taki Superfetch açılış hızı konusunda oldukça yardım ediyor. O boştaki RAM kullanımının çoğu zaten Superfetch...
  4. RTX3070

eski laptop'a linux mint yükledim fakat problem çıktı

Yavaşladı derken nasıl, uygulama açılışları vs. mi? Touchpad çalışmaması sorunu direkt sürücülerdendir. Cihaz kimliğini Google'da aratarak güvenli ve imzalı bir driver indirebilirsiniz. Üreticinin sitesinde varsa önce o tabii ki.
  5. RTX3070

Kali Linux Terminal hakkında yardım eder misiniz

Apt ile apt-get arasındaki fark ikisinin de başka bir tool olması. Apt kullanıcının kullanması için yapılmış ama apt-get daha çok developer amaçlı (yanlışsam düzeltiniz). Update ile upgrade arasındaki fark ise update kaynakları günceller (önce bu yapılmalı) upgrade ise paketleri günceller...
  6. RTX3070

Kali Linux Terminal hakkında yardım eder misiniz

sudo apt-get upgrade dener misin?
  7. RTX3070

Dağıtım yapımına nasıl başlanmalı?

Ayak üstü anlatılmaz ama şöyle yapayım: Aradığım videoyu bulamadım bu bootloader yapmıyorsa filan onlar da lazım.
  8. RTX3070

Linux dağıtım önerileri

Sisteminde sıkıntı var, bu kadar. Minidump inceletseydin öğrenirdin sıkıntıyı.
  9. RTX3070

Linux dağıtım önerileri

Evet hiç yoktan veriyor değil mi :D. Biz nasıl kullanıyoruz anlamadım
  10. RTX3070

Linux dağıtım önerileri

Oyuncak dediğini yapan şirket de oyuncakçı mı oluyor? :D
  11. RTX3070

Bilgisayarınızda Hangi İşletim Sistemleri Var?

Windows'u çok seviyorsan ve tek Windows yetmezse :D
  12. RTX3070

Neden Linux kullanılmalı?

Şunu gördükten sonra okuyasım gelmedi ama okuyayım :D Windows'un kullanıcısı çok daha fazla olduğu için Windows için virüsler daha fazla, eğer herkes Linux kullansa Linux da virüs konusunda bir Windows olur (örn. Android) Biraz daha okudum da öğrenebileceğim daha iyi kaynak yok mu aşırı...
  13. RTX3070

Neden Linux kullanılmalı?

Yanlış anlaşılmasın ben de Linux'u severim. Ancak neden ana PC'de Windows yerine Linux kullanılmalı (gizlilik dışında)? Windows'ta hiçbir ek paket vs. gerekmeden hem programlama yapıyorum, hem oyun oynuyorum hem de tam bir donanım uyumluluğu oluyor.
  14. RTX3070

cygwin hack kodları nelerdir ?

Raporlandın dostum. Hacking her zaman birisine saldırı amaçlı değildir. Bilmiyorsan yorum yazma.
  15. RTX3070

İşletim sistemi değiştirme

Nasıl yani? Yeni bilgisayar alınca içinde önemli bir veri olmaz ki.
  16. RTX3070

Linux sanal makinede USB bellek biçimlendirilir mi?

Aslında yapmak istediğim Android telefondan Windows bootable USB yapmaktı (rehber hazırlayacaktım) ama USB bellek exFAT veya NTFS olmazsa artık ISO dosyaları sığmıyor. Ve USB belleklerin çoğu FAT32 olduğundan bu işlemi yapmadan da olmaz. Sanırım artık tek çözüm önce Linux yüklemek, ondan da...
  17. RTX3070

Anlaşılan Android üzerinden USB'yi exFAT yapmak imkansız, teşekkür ederim.
  18. RTX3070

Peki Windows sanal makinede olur mu? O da olmazsa herhangi bir sanal makinede?
  19. RTX3070

Konsol üzerinden yapılabilir mi peki?
  20. RTX3070

Soru başlıkta. 1607116081 @Linux
Top Bottom