Konsol üzerinden yapılabilir mi peki?Desktop edition ise kullandığınız imaj, herhangi bir bash ekrandan kullanmıyorsanız, sanal makine olduğu için biçimlendiremezsiniz. Desktopta bile biçimlendiremediğiniz için bash’ta bu işlem imkansızdır. Saygılar
Konsol dediğim bash hocam zaten yapamazsınız. Desktop edition’da yapmanın bir yolu var o da linux kurulu bilgisayarın önünüzde açık olması. Sanal makine olmaması.Konsol üzerinden yapılabilir mi peki?
Peki Windows sanal makinede olur mu? O da olmazsa herhangi bir sanal makinede?Konsol dediğim bash hocam zaten yapamazsınız. Desktop edition’da yapmanın bir yolu var o da linux kurulu bilgisayarın önünüzde açık olması. Sanal makine olmaması.
Sanal (Uzaktan Bağlandığınız) makinelerin hiçbirinde usb biçimlendirmeyi yapamazsınız. Hele bash veye cmd’de bu işlem imkansız. Windows veya Ubuntu olması fark etmiyor hocam.Peki Windows sanal makinede olur mu? O da olmazsa herhangi bir sanal makinede?
Anlaşılan Android üzerinden USB'yi exFAT yapmak imkansız, teşekkür ederim.Sanal (Uzaktan Bağlandığınız) makinelerin hiçbirinde usb biçimlendirmeyi yapamazsınız. Hele bash veye cmd’de bu işlem imkansız. Windows veya Ubuntu olması fark etmiyor hocam.
Rica ederim hocam, android dillerinden pek anlamam hiç kullanmadım ama dediğim gibi maalesef yapamıyorsunuz, ancak sanal sunucu dediğiniz vmware workstation veya farklı bir platform’dan açıldıysa belki bir şans daha önce hiç denemedim ama kiralık veya da satın alınan lokasyonu farklı bir sunucuysa bu işlemi yapamazsınız. Vmware workstation v.b platform’a ihtimal verme sebebim sizin bilgisayarınıza bağlı olarak çalışması.Anlaşılan Android üzerinden USB'yi exFAT yapmak imkansız, teşekkür ederim.
Aslında yapmak istediğim Android telefondan Windows bootable USB yapmaktı (rehber hazırlayacaktım) ama USB bellek exFAT veya NTFS olmazsa artık ISO dosyaları sığmıyor. Ve USB belleklerin çoğu FAT32 olduğundan bu işlemi yapmadan da olmaz. Sanırım artık tek çözüm önce Linux yüklemek, ondan da Windows yüklemek.Rica ederim hocam, android dillerinden pek anlamam hiç kullanmadım ama dediğim gibi maalesef yapamıyorsunuz, ancak sanal sunucu dediğiniz vmware workstation veya farklı bir platform’dan açıldıysa belki bir şans daha önce hiç denemedim ama kiralık veya da satın alınan lokasyonu farklı bir sunucuysa bu işlemi yapamazsınız. Vmware workstation v.b platform’a ihtimal verme sebebim sizin bilgisayarınıza bağlı olarak çalışması.
Aynen hocam.Aslında yapmak istediğim Android telefondan Windows bootable USB yapmaktı (rehber hazırlayacaktım) ama USB bellek exFAT veya NTFS olmazsa artık ISO dosyaları sığmıyor. Ve USB belleklerin çoğu FAT32 olduğundan bu işlemi yapmadan da olmaz. Sanırım artık tek çözüm önce Linux yüklemek, ondan da Windows yüklemek.