Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

2 çekirdekli işlemci için Linux dağıtımı önerisi istiyorum

Bir de RekOS w10 denicem bakalım ne kadar fark olacak
  2. RevDeisDou

Driver bulmak zor knk uğraşırım dersen benim laptop için değdi.
  3. RevDeisDou

8.1 İLE 10 nası aynı 8.1 de 2 kat daha hızlı yapıyorum işlerimi en az. Linux dan bile hızlı suan Modlu w10 dan linux ordan da 8.1 gectim ztn
  4. RevDeisDou

Linux' u saldım Windows 8.1 cennet ya Linux dan da hızlı :D
  5. RevDeisDou

Bakacağım once W8.1 denicem. Şuan Zorin OS kurdum benim için adeta zortOS oldu. İşlemci cidden çok kötü yt den 144p müzik dinlerken %100 kullanımı vurabiliyor :D
  6. RevDeisDou

Sistemim: A9 9420 2 Core 2 Thread 3.5 GHz boost işlemci (2.7 sabit calıstırıyorum, işlemcinin performansı Ryzen 3 3100' ün tek çekirdeğinin %50' si kadar ona göre düşünün) 2x4 8GB 1866 MHz CL13 DDR4 RAM R5 Graphics APU 512 MB + R5 M330 2 GB DDR3 Ekran kartı 120 GB 500/200 Sata SSD 2.4 GHz...
  7. RevDeisDou

Linux Mint'e Nvidia driver yüklemek

O kadar bilgi sahibi değilim maalesef.
  8. RevDeisDou

Linux Mint'e Nvidia driver yüklemek

Destekte sorun olmaması lazım aslında RTX 3050 olan modeldi o sanırım. Ayrıca linuxda secure boot kapatmak iyiydi sanırım ben kurarken kapatmayınca kuramadıgım dağıtımlar vardı
  9. RevDeisDou

Linux'a geçmeli miyim?

Ya zaten 2 core 2thread ile bir cacık oynanmıyor. Android Studio, Visual Studio yu falan hızlı açsın kafii ki yapıyor. L4D2 yükledim geceye doğru onu test edicem bakalım oynatır heralde 45-60 fps
  10. RevDeisDou

Linux'a geçmeli miyim?

Ubuntu tabanlı tüm OS lerde Nvidia driver yüklemek 30 saniye zaten. Şuana kadar pop, debian, ubuntu, zorin kullandım ve 2 core 2 thread olan işlemcim için en hızlısı Mint oldu. Ubuntu(deb) tabanlı dağıtımlardan vazgeçemiyorum maalesef çok alıştım ve okulumuzda dersi var. Hoca linuxcu...
  11. RevDeisDou

Hangisi daha iyi: Gnome vs KDE

PopOS tarzı. Biraz eklemeler yaparak gnome.
  12. RevDeisDou

(Anket) Linux'a bir şans vermek ister miydiniz/düşündünüz mü?

Lutris her oyunda stabil performans sunar mi bu arada? Veya başka program var mi
  13. RevDeisDou

Windows vs linux vs macOS vs UNIX

Çalmışlar!
  14. RevDeisDou

Sizce Hangi Linux Dağıtımını Seçmeliyim?

Vanguard bendede var ama nedense sorun yaratmıyor? Sizde bir problem olabilir mi acaba? Problemi araştırmak daha iyi olmaz mı?
  15. RevDeisDou

Windowsu nasıl çökertebiliyorsunuz troll bey?
  16. RevDeisDou

Kolpa?
Top Bottom