Arama sonuçları: *

1. itsmertkadir

Adobe Xd Nerden Nasıl İndireceğim macOS

Arkadaşlar merhaba macos kullanıcısıyım Adobe Xd indirmem gerekiyor lakin Adobe sitesinde hiç bir yerde indirme linki vesaire yok Creative Cloud indiriyorum orda bütün adobe uygulamaları var ama xd gözükmüyor lütfen yardımcı olun
  2. itsmertkadir

MacOs Ventura yayınlandı

Yakın zamanda bir güncelleme daha bekliyorum ben şahsen ufak tefek kasılmalar oluyor belirli uygulamalarda sistemin kendisi de arada yavaşlıyor.
  3. itsmertkadir

MacOs Ventura yayınlandı

İnşallah bende indiriyorum şuan fakat şöyle bir sıkıntım var indirme baya yavaş internet testinde 100mb görüyorum fakat aşırı yavaş iniyor
  4. itsmertkadir

Bilgisayar Sistemim macOS İçin Uygun mu

Zaten Oyun Oynayan Birisi Değilim şuan aktif olarak kullandığım programlara baktım macOS destekliyor ama dediğim gibi bu sisteme uyar mı uyarsa kasma yavaşlama yapar mı birde pc donanımına göre sürümleri varmış hangi sürümünü kurmam gerek ?
  5. itsmertkadir

Bilgisayar Sistemim macOS İçin Uygun mu

Merhaba arkadaşlar bilgisayarım da şuan win 10 pro var macOS geçmeyi düşünüyorum ilk olarak önerir misiniz onu sorayım birde sistemim destekliyor mu Anakart- asus p5g41t-m lx Ram Hi-Level 4+4 8gb 1333 mhz İşlemci- İntel Xeon e5450 3.60 ghz OC var Ekran Kartı- Rx 460 oem 120 gb ssd var 2 tane hdd...
Top Bottom