YazılımKafa
80+ Gold
MacOs Ventura yayınlandı. Bende indiriyorum. Deneyimleyip görelim bakalım. İnşaallah çok hata yoktur
Benim normal iniyor. O konuda sıkıntı yok. Özellikleri güzel gözüküyordu ama tabii ki en iyisi deneyimlemekİnşallah bende indiriyorum şuan fakat şöyle bir sıkıntım var indirme baya yavaş internet testinde 100mb görüyorum fakat aşırı yavaş iniyor
Freeform uygulamasını vs bulamadım. Metal fx ile ilgili bir şey de görmedim.MacOs Ventura yayınlandı. Bende indiriyorum. Deneyimleyip görelim bakalım. İnşaallah çok hata yoktur
Freeform henüz gelmemiş. Anladığım kadarıyla sonraki güncellemede falan gelecek. Oyunlarda fps artışı diyordu. Onuda yarın test etmeyi düşünüyorumFreeform uygulamasını vs bulamadım. Metal fx ile ilgili bir şey de görmedim.
Ben şöyle bir şeye denk geldim. Kaspersky kullanıyorum. Tam disk erişimi gerekiyor. Erişimi veriyorum ayarlardan ama hala erişim verilmedi diye hata gözüküyor. Umarım yakın zamanda düzelir. Kaspersky önemliAyarlar menüsünde menü geçişlerinde fazlaca bug görüyorum şimdilik ben.
Tahminimce 1 hafta içerisinde bir güncelleme gelecektir.Ben şöyle bir şeye denk geldim. Kaspersky kullanıyorum. Tam disk erişimi gerekiyor. Erişimi veriyorum ayarlardan ama hala erişim verilmedi diye hata gözüküyor. Umarım yakın zamanda düzelir. Kaspersky önemli
OlabilirTahminimce 1 hafta içerisinde bir güncelleme gelecektir.
Çok can sıkıcı bir soruna denk geldim. Wifi düzgün çalışmıyor. Telefondan hızım normal ama pc de YouTube a bile 5 dk da giriyorMacOs Ventura yayınlandı. Bende indiriyorum. Deneyimleyip görelim bakalım. İnşaallah çok hata yoktur
Bunu henüz test etmedim bilgisayar başına geçtiğimde test edeyim aynı sorun bende de var mı diye bi kontrol edeyimÇok can sıkıcı bir soruna denk geldim. Wifi düzgün çalışmıyor. Telefondan hızım normal ama pc de YouTube a bile 5 dk da giriyor
Bunu henüz test etmedim bilgisayar başına geçtiğimde test edeyim aynı sorun bende de var mı diye bi kontrol edeyim
İllaki gelecek. Bende de oluyor. Ama internet işi sıkıntı. İnternetsiz ne yapıcam bilgisayardaYakın zamanda bir güncelleme daha bekliyorum ben şahsen ufak tefek kasılmalar oluyor belirli uygulamalarda sistemin kendisi de arada yavaşlıyor.