Neler Yeni

MacOs Ventura yayınlandı

YazılımKafa

80+ Gold
MacOs Ventura yayınlandı. Bende indiriyorum. Deneyimleyip görelim bakalım. İnşaallah çok hata yoktur

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
İnşallah bende indiriyorum şuan fakat şöyle bir sıkıntım var indirme baya yavaş internet testinde 100mb görüyorum fakat aşırı yavaş iniyor

YazılımKafa

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnşallah bende indiriyorum şuan fakat şöyle bir sıkıntım var indirme baya yavaş internet testinde 100mb görüyorum fakat aşırı yavaş iniyor
Benim normal iniyor. O konuda sıkıntı yok. Özellikleri güzel gözüküyordu ama tabii ki en iyisi deneyimlemek

YazılımKafa

80+ Gold

YazılımKafa

80+ Gold
Freeform uygulamasını vs bulamadım. Metal fx ile ilgili bir şey de görmedim.
Freeform henüz gelmemiş. Anladığım kadarıyla sonraki güncellemede falan gelecek. Oyunlarda fps artışı diyordu. Onuda yarın test etmeyi düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Andaç
Ayarlar menüsünde menü geçişlerinde fazlaca bug görüyorum şimdilik ben.

YazılımKafa

80+ Gold
Ayarlar menüsünde menü geçişlerinde fazlaca bug görüyorum şimdilik ben.
Ben şöyle bir şeye denk geldim. Kaspersky kullanıyorum. Tam disk erişimi gerekiyor. Erişimi veriyorum ayarlardan ama hala erişim verilmedi diye hata gözüküyor. Umarım yakın zamanda düzelir. Kaspersky önemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Andaç
Ben şöyle bir şeye denk geldim. Kaspersky kullanıyorum. Tam disk erişimi gerekiyor. Erişimi veriyorum ayarlardan ama hala erişim verilmedi diye hata gözüküyor. Umarım yakın zamanda düzelir. Kaspersky önemli
Tahminimce 1 hafta içerisinde bir güncelleme gelecektir.

YazılımKafa

80+ Gold

YazılımKafa

80+ Gold
MacOs Ventura yayınlandı. Bende indiriyorum. Deneyimleyip görelim bakalım. İnşaallah çok hata yoktur
Çok can sıkıcı bir soruna denk geldim. Wifi düzgün çalışmıyor. Telefondan hızım normal ama pc de YouTube a bile 5 dk da giriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Andaç
Çok can sıkıcı bir soruna denk geldim. Wifi düzgün çalışmıyor. Telefondan hızım normal ama pc de YouTube a bile 5 dk da giriyor
Bunu henüz test etmedim bilgisayar başına geçtiğimde test edeyim aynı sorun bende de var mı diye bi kontrol edeyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
Yakın zamanda bir güncelleme daha bekliyorum ben şahsen ufak tefek kasılmalar oluyor belirli uygulamalarda sistemin kendisi de arada yavaşlıyor.

YazılımKafa

80+ Gold
Bunu henüz test etmedim bilgisayar başına geçtiğimde test edeyim aynı sorun bende de var mı diye bi kontrol edeyim
👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yakın zamanda bir güncelleme daha bekliyorum ben şahsen ufak tefek kasılmalar oluyor belirli uygulamalarda sistemin kendisi de arada yavaşlıyor.
İllaki gelecek. Bende de oluyor. Ama internet işi sıkıntı. İnternetsiz ne yapıcam bilgisayarda

Top Bottom