Neler Yeni

MacOs Ventura yayınlandı

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim o yüzden buradan sorayım dedim.

Yeni toplamış olduğum sistemden de görüldüğü üzere bir macos kurmak istiyorum ama wmware workstation ile yapacağım işler ise logic pro x ile mix mastering vs podcast işleri için düşünüyorum.

Neden windowsta yapmıyorsun derseniz. Hazır ayarlı profesyonel bir yazılım satın aldım macos sistemlere göre ama sistemime en uygun macos sistemi hangisi olur. Sonuçta render vs olmayacak sadece mix mastering olacak o yüzden hangi sürümü kursam güzel açlışır.

Ram olarak 25 gb ayırmak istiyorum. Ekran kartım desteklemiyormuş bildiğim kadarıyla ama bu sorun değil benim için dediğim gibi render yapmak değil amacım. Ssd de işlemci de ram de yeterli diye düşünüyorum.

Ne dersiniz hangi sürümü kurmalıyım ve neden? Yardımcı olursanız sevinirim.
@everyone

YazılımKafa

80+ Gold
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim o yüzden buradan sorayım dedim.

Yeni toplamış olduğum sistemden de görüldüğü üzere bir macos kurmak istiyorum ama wmware workstation ile yapacağım işler ise logic pro x ile mix mastering vs podcast işleri için düşünüyorum.

Neden windowsta yapmıyorsun derseniz. Hazır ayarlı profesyonel bir yazılım satın aldım macos sistemlere göre ama sistemime en uygun macos sistemi hangisi olur. Sonuçta render vs olmayacak sadece mix mastering olacak o yüzden hangi sürümü kursam güzel açlışır.

Ram olarak 25 gb ayırmak istiyorum. Ekran kartım desteklemiyormuş bildiğim kadarıyla ama bu sorun değil benim için dediğim gibi render yapmak değil amacım. Ssd de işlemci de ram de yeterli diye düşünüyorum.

Ne dersiniz hangi sürümü kurmalıyım ve neden? Yardımcı olursanız sevinirim.
@everyone
Bildiğim kadarıyla mac os te şu uygulamalar şu sürümde iyi çalışır gibi bir şey yok. Zaten dediğin uygulama her sürümde düzgün çalışır. Tavsiyem mac os monterey i kullanman. Güzel bir sürüm ve sorununa pek rastlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu henüz test etmedim bilgisayar başına geçtiğimde test edeyim aynı sorun bende de var mı diye bi kontrol edeyim
Sende oldu mu? Ayrıca ben sorunu çözdüm. İnternet problemim halledildi

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Andaç
Bildiğim kadarıyla mac os te şu uygulamalar şu sürümde iyi çalışır gibi bir şey yok. Zaten dediğin uygulama her sürümde düzgün çalışır. Tavsiyem mac os monterey i kullanman. Güzel bir sürüm ve sorununa pek rastlamadım.

Sende oldu mu? Ayrıca ben sorunu çözdüm. İnternet problemim halledildi
Eyvallah bende çok düşünmesem aslında iyi olur. Yine de sorayım dedim. Kendi sitesinden mi indireyim yoksa bunlarda crack olayı var mı? Yok sanırım. Kendi sitesinde türkçeleri var mı?

YazılımKafa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Andaç
Şuan test ettim ve benim bilgisayarımda herhangi bir sorun gözükmüyor.

YazılımKafa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Andaç
Sanal makinede 30 gb ram ayırmama rağmen kurulduktan sonra 37gb lara falan çıkıyor hiç bir işlem yapmadan acaba neden böyle oluyor?
Demek ki logic pro x de az bir işlem yapsam sistem çökecek :)

YazılımKafa

80+ Gold
Speedtest üzerinden test ettiğimde bir problem göremedim denk gelirsem tabii ki de not düşerim buraya
Sadece net olarak demiyorum, genel diyorum

Sanal makinede 30 gb ram ayırmama rağmen kurulduktan sonra 37gb lara falan çıkıyor hiç bir işlem yapmadan acaba neden böyle oluyor?
Demek ki logic pro x de az bir işlem yapsam sistem çökecek :)
Bilmiyorum

Top Bottom