Arama sonuçları: *

1. 04umut76

Veri Tabanı Oluşturmak İstiyorum

sql
  2. 04umut76

ADB ile Telefona Overclock Yapılabilir mi?

anladım custom romlarda bir çok kez dikkat ettim frekanslar arttırılmış olarak denk geldi ancak root olmadan yapamazsınız
  3. 04umut76

custom rom bulabilirsin acank tavsiye etmemçümkü çok sorun yaratır
  4. 04umut76

ne için oc yapmak istiyorsun
  5. 04umut76

Yazılımcılık ve işsizlik hakkında

pc programcılığındayım önümüzdeki yıl dgs ye gireceğim mühendisliğe geçmek istiyorum
  6. 04umut76

Yazılımcılık ve işsizlik hakkında

eğer iyi bir şekilde iyi bir üniversitede lisans eğitimini zamanında bitirirsen açıkta kalmazsın kalsan bile yurt duışında çok iyi iş fırsatları vbar
  7. 04umut76

Youtube reklam engelleyicilere karşı önlemi arttırmış

knkm yanliş bilmiyorsam youtube premium 30tl papara ile 20tl ye geliyor ha bir de öğrenciysen 10tl ye geliyor bence alabilirsin 1 paket sigaradan daha ucuz youtube premium
  8. 04umut76

Bu programlar nedir virüs mü?

hmm anladım bir daha ki sefer daha dikkatli olursun knkm kaldırırsın biter ama tüm dosyaları sil o kurduğun gereksiz olanları sonrasında başka programlar olur ise iyi ce bakar kurarsın iyi eğlenceler.
  9. 04umut76

Bu programlar nedir virüs mü?

knkm ne kurdun bilmiyorum ancak keşke yt kanallarını izleyerek indirip kursaydın benimde kanlım var ve hep güvenilir linkler bırakırım
  10. 04umut76

Antivirüs programı önerir misiniz? ?

malvarebyte var onu kullana bilirsin
  11. 04umut76

MSI AFTERBURNER RIVATURNER

bro rivera turnerıda kuracaksın ve sonra ayarlar çarkına basıp orada osd ye bas gerekli olanları osd de göster de yeterli
Top Bottom