Arama sonuçları: *

1. AdomSegat

Video edit programı tavsiyesi

ne demek iyi günler
  2. AdomSegat

o pc'ile çok güzel şeyler yapılır youtuber'ların işlerini yap videolarını editle sonra insanların dükkanın işlerini yapıp büyütürsün ilk başta ücretsiz bir şekilde yap kendini geliştir sonra ek gelir işlere başlarsın iyi günler
  3. AdomSegat

O zaman Gözü Kapalı Al 1625655346 Zaten Müşterilerinden Gelen Parayla Katlarsın Onu
  4. AdomSegat

Altındaki lere Bakıp Al Bence Hangisi Var Hangisi Yok Yazıyor Bunu Bir İş Olarak Mı Yapacaksanız Ek Gelirmi Hobimi ?
  5. AdomSegat

Evet Adobe Aftter Effects ve Premiere Var bu 2'si Zaten Aldırır 1625654982 Yok AE Yokmuş Allta Yazıyor Onlar Var
  6. AdomSegat

Benim Attığımı Al Her Türlü Daha Karlı Aylık Ödüyorsun Ancak İçinde Hepsi Var
  7. AdomSegat

Onlar Sana Göre Olmaya Bilir Crack Deneyebilirsin Ancak Başka Yöntemi Yok Beğenirsen Al 1625654683 Tam senlik bakhttps://www.adobe.com/tr/creativecloud/plans.html?promoid=4NM899VJ&mv=other burdan 186 Olanı Al Hem Sudan Ucuz Hemde Baya iyi O Pack'de Hepsi Var Photosop Vesayire
  8. AdomSegat

bakıyorum 1625654281 İlk Defa Gördüm Bilinenler'den İlerlemek Her zaman için daha iyi olur
  9. AdomSegat

Ufak Bir Movavi Pack Alıp Kendinizi Geliştirdekten Sonra İse Vegas Ve Adobe'Ye Geçmenizi Öneririm
  10. AdomSegat

Vegas pro amv edit tutorial önerisi

bişey sorracağım ilerde editörlük ile düşüncelerin varmı meslek anlamında
  11. AdomSegat

3 Aylık Discord Bedava Nitro Alırdığımda 4.Ay Para Çekermi

tamam sende gitmediyse bendede gitmez heralde xD
  12. AdomSegat

tamam ama bu arkadaş ta böyle dedi napıcam 1623394759 para yoksa salla gitsin zaten kendisi dicek parayı çekerken bir hata oldu diye
  13. AdomSegat

arkaşlar anlamadım ben şimdi bende aynı soruyula konu açacaktım da farklı cevaplar gelmiş alıp iptal edicem demi sonra nitrom gitmez sadece süresi bittiğinde iptal olur doğrumu anladım
  14. AdomSegat

Bilgisayarınız çok ram kullanıyorsa Bunu Deneyin

oyunda fps e etkisi varmı ?
  15. AdomSegat

Bilgisayarınız çok ram kullanıyorsa Bunu Deneyin

daha okumadım soruyum şimdiden fps ' e etkisi varmı ?
  16. AdomSegat

Gameplay editi yapmak için program arıyorum

tamda bu videoyu izlerkengeldi xd cidden bende öneririm
  17. AdomSegat

Ücretsiz Photoshop Uygulaması önerir misiniz? (PC)

Allah Allah bende Şuan Ücretsiz olarak var deneme sürümü sanırım Ama öyle bişi yazmıyor
  18. AdomSegat

Ücretsiz Photoshop Uygulaması önerir misiniz? (PC)

Adobe Photosop Express
  19. AdomSegat

Hangi AE sürümünü kullanılmalı?

Evet arkadaşlar sorum başlıktaki gibi hangi After Effects sürümünü kullanmalıyım. Ama eski bir PC de maalesef ki ben ae de TT (TikTok) Instagram'a frag movie, amv ve lyrics videolar atacağım sizce hangi sürümünü kullanayım. PC: 4 RAM. Intel 5.nesil (5500) Intel HD Graphics 5500u. 500HDD. Not...
Top Bottom