Neler Yeni

Gameplay editi yapmak için program arıyorum

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Aşağıdaki videodaki gibi editler yapmak istiyorum bana hangi uygulamaları kullanmalıyım önerebilecek ve varsa o uygulamaların rehberini atabilecek birisi var mıdır?

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Aşağıdaki videodaki gibi editler yapmak istiyorum bana hangi uygulamaları kullanmalıyım önerebilecek ve varsa o uygulamaların rehberini atabilecek birisi var mıdır?
premier pro ile çok rahat yapabilirsin birçok kaynak var başlangıc için Onur Naci Öztürkler'i önerebilirim tavsiyem adobe programları dışına çıkma

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
premier pro ile çok rahat yapabilirsin birçok kaynak var başlangıc için Onur Naci Öztürkler'i önerebilirim tavsiyem adobe programları dışına çıkma
Ücretsiz isterseniz DaVinci Resolve.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
tamda bu videoyu izlerkengeldi xd
cidden bende öneririm

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Premiere Pro nun üstüne tanımam

01adanalı

80+ Silver
Ücretsiz DaVinci Resolve baştacı bir program öğrenmek için ise Merdoglan kanalını öneririm.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öğrenciyim premier pronun lisansı pahalı geldi sanırım davinci resolve deneyeceğim teşekkürler arkadaşlar.

Top Bottom