simülasyon yapmak istiyorum hangi program-programlama dilini kullanmam gerekli ?

Holigan16

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba yardıma ihtiyacım var yazılımdan anlayan arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı sorum şu benim youtube de keşvettiğim bi kanal var kanal ismi "Primer" bu kanalda ki gibi simülasyon yapmak istiyorum hangi program ve programlama diline sahip olmam gerekli ?

Kanalda kullanılanın aynısını. Bir yerlerde anlatılıyordur mutlaka.

Genelde Unity motorunu ve C# dilini kullanıyorlar. YT'de araştırabilirsin bir çok kaynak var.

Merhaba yardıma ihtiyacım var yazılımdan anlayan arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı sorum şu benim youtube de keşvettiğim bi kanal var kanal ismi "Primer" bu kanalda ki gibi simülasyon yapmak istiyorum hangi program ve programlama diline sahip olmam gerekli ?
Blender, Unity, Unreal Engine, Cinema 4D, AutoDesk Maya, FreeCad
Zamanında bende çok istiyordum böyle şeyleri yapmayı ama sandığın gibi değil. Umudunu kırmak istemem ama bunu yapan adamların zaten işleri bu. Şuan en çok kaynak unity ve Unreal engine için var. Öğrenme açısından. verdiğim isimlerin bazıları oyun motoru bazıları modelleme bazılarıda animasyon için. Ücretli/Ücretsiz karışık yazdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,618
Üyeler
184,190
Son üye
JetstreamSam61
Geri