Arama sonuçları: *

1. Akhiore

💆🏻‍♂️En iyi 3D modelleme programı tarafını seç

Hızlı bir şekilde eklendi Teşekkürler
  2. Akhiore

💆🏻‍♂️En iyi 3D modelleme programı tarafını seç

Bugün sizlerele en iyi 3D modelleme programını belirliyoruz. Sebebini belirtirseniz daha iyi olur Siz bu işte gelecek görüyor musunuz yapay zeka ile kaybolabilir mi düşünceleriniz aşağıda yazıyor olacak
  3. Akhiore

🧚En iyi tarayıcı sence hangisi tarafını seç (PC)

Opera tarayıcısında videoları pencerede açarak izlemek için "Pop-out Video" özelliğini kullanabilirsiniz. İşte kısaca nasıl yapılacağı: Bir Video Açın: YouTube, Vimeo veya başka bir video oynatma platformunda bir video açın. Pop-out Simgesine Tıklayın: Videonun üzerinde beliren küçük pencere...
  4. Akhiore

🧚En iyi tarayıcı sence hangisi tarafını seç (PC)

Bugün sizlerle en iyi tarayıcıyı seçiyoruz bakalım sonuçlar ne olacak Nedenini belirtirseniz daha güzel olabilir Ben şuan brave kullanıyorum sonuçlara göre belki değiştiririm 25 Oyla kazanan chrome oluyor
  5. Akhiore

Kaspersky,Avast,Eset Tarafını seç

Yeni bilgisayar aldım önceden kaspersky kullanıyordum memnundum sizlere de bir sormak istedim
  6. Akhiore

Opera,Chrome,Edge Tarafını seç

Hmm teşekkürler onu seçtirmedi şimdi dosya olarak aktarıyorum
  7. Akhiore

Brave kurdum bakalım ama chrome ayarlarımı buna aktaramıyorum galiba edge ve internet explore çıkıyor ama chrome göremedim var mı bir yöntemi
  8. Akhiore

ilk defa duyuyorum bakayım teşekkürler chroma daki gibi çeviri eklentileri fln bulunuyor mu
  9. Akhiore

Pc yi yeni aldım uzun süredir chrome kullanıcısıyım ama karar veremedim sizede sormak istedim seçtiğiniz tarayıcının + larını yazarsanız sevinirim
  10. Akhiore

Blender ile Unreal engine farklı mı

Yanıtınız için teşekkürler bende öyle biliyorum fakat bazı konularda karşılaştırıldığını görüp sormak istedim animasyon tarafı karşılaştırılıyor heralde zaten blenderda yaptığımız modelleri unreal engine de kullanmıyor muyuz yanlış mı biliyorum. Yanlış biliyorsam unreal da ki modeller hangi...
  11. Akhiore

Blender ile Unreal engine farklı mı

Blender ve unreal engine farklı amaçlar için kullanılan programlar değil mi yoksa ikisi de aynı amać için mi kullanılıyor. Sizce bu zamanda hangisini öğrenmek iyi
  12. Akhiore

3D yazıcı için 3D model program önerisi

Merhaba geçen bim e gelen creality k1 3D yazıcıyı aldım 3D model tasarlamak için sizce en iyi program hangisi ona göre öğrenmeye başlayacağım daha önceden temel yok
  13. Akhiore

Ücretsiz oyun aldıktan sonra bilgisayara virüs bulaşmaması için program önerebilir misiniz

Merhaba sık sık ücretsiz oyun satan sitelerden oyun alır ve indiririm ve bu sıralar bunu daha sık bir şekilde yapacağım bu oyunları indirirken bilgisayara virüs bulaşma ihtimali var bunun için herhangi bir virüs koruma programı önerebilir misiniz biraz araştırdım ve kaspersky aldım ama daha...
Top Bottom