Arama sonuçları: *

1. Alposki

Emülatörler yasal mı?

Hayır yayın açma amacım yok kendi bilgisayarıma yükleyip oynayacağım. Mesela aşırı bilinen bir kanal oyunu emülatörden oynamış.
  2. Alposki

Emülatörler yasal mı?

Benim merak ettiğim Playstation Switch gibi konsolların emülatörleri yasal mı?
  3. Alposki

Emülatörler yasal mı?

Bende öyle biliyorum gene sormak istedim.
  4. Alposki

Emülatörler yasal mı?

Emülatör kullanmak yasal mıdır?
  5. Alposki

COMODO IS programını silme

@Treyarch diğer mesajlarına güvenerek bulaşmıyorum Kayıt defteri düzenleyicisine
  6. Alposki

@Treyarch Kayıt defteri düzenleyicisinde comodo klasörü var girdiğimde böyle bir yer açılıyor. Ellememeyi düşünüyorum fakat gene de size sorayım dedim. Bunlar neyi temsil ediyor.
  7. Alposki

Şuan iyice şiddetlendi Odam yavaş yavaş sular altında kalıyor. Bana bir şey olursa suçlular belli.
  8. Alposki

hahaha mı attın sende kalbimi kırdın ağlamam hafiflemişti tekrar ağırlaştı :cry:😭
  9. Alposki

Evet ben en iyi cevap seçmeyi unutmuşum dur hangisi iyiyse seçeyim bari. 1606200144 Kalbimi kırdı şu söz halen ağlamaktayım.
  10. Alposki

@Treyarch Bey, Bu arada program kaldır menüsünden kaldırırken COMODO IS'in kendi kaldırma sihirbazı çıktı oradan kaldırdım. Bazı dosyalar kalmıştı onları manuel sildim.
  11. Alposki

Yok hiç gerek yok uğraşamam.
  12. Alposki

Evet bana kalırsa da öyle. Ya program etkili etkili olmasına fakat biraz da bilmek gerek. Mesela ben programı kapatsam bile hatta düzelt tuşuna basmasam bile virüs taraması yapıyor. Herkes kullanabilir elbet biraz araştırmadan sonra, fakat bence biraz daha bilgili kişilerin kullanması sizin de...
  13. Alposki

Evet Standart bir kullanıcıyım. O zaman hiç bulaşmıyorum söylediğiniz programa. Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ediyorum. İyi günler dilerim.
  14. Alposki

Ya arkadaşlar keyfimden kullanmadım sanki bir nedenden dolayı kullanamadım yoksa ben de bilirdim kullanmasını. Şur da düzgünce soruyorum siz hayla neden kullanmadın biz sana demiştik diyorsunuz. Kalıntıları anlamamın bir yolu yoksa yok deyin. Programı neden kullanmadın diye laf sokmanın bir...
  15. Alposki

Kaldırdım bile program ekle ve kaldır menüsünden. Şuan kalıntı olup olmadığını anlamam gerekiyor sadece.
  16. Alposki

Kusura bakmayın genellikle o saatte aktif oluyorsunuz diye öyle dedim. Programın kalıntıları kalıp kalmadığını anlayabilir miyim? Ama Revo Uninstaller kullanmadan.
  17. Alposki

COMODO IS'i sildikten sonra Windows Defender otomatikmen aktif olacak mıdır? 1606167058 @Treyarch Her şeyi sildim fakat kalıntı kalıp kalmadığını nasıl anlayabilirim? Ama Revo Uninstaller programını kullanmadan. 1606167863 @Treyarch cevap verir misin? 1606168404 @Treyarch cevap vermeme...
  18. Alposki

Silmekten vaz geçecektim de. FPS düşüşü olduğunu öğrenince silmeye karar verdim.
  19. Alposki

Peki nasıl kullanacağım.
  20. Alposki

Denemek için indirdim ve beğenmedim sanki sisteme el koymuş gibi geldi. İlla Revo U. kaldırmak zorunda mıyım?
Top Bottom