Kaldıracaksanız niye indiriyorsunuz? Program kaldır'dan kaldırabilirsiniz, fakat Revo Uninstaller ile kalıntıları ile birlikte kaldırırsınız.Direkt kaldıramıyor muyum?
Saçmalık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistemi falan yeniden başlatıcakmış
İndirmez olaydım.
Denemek için indirdim ve beğenmedim sanki sisteme el koymuş gibi geldi.Kaldıracaksanız niye indiriyorsunuz? Program kaldır'dan kaldırabilirsiniz, fakat Revo Uninstaller ile kalıntıları ile birlikte kaldırırsınız.
Bir daha kaldıracağınız yazılımları kurmayınız. COMODO Internet Security'nin herhangi bir sorunu yok, eksikliği de yok.
Peki nasıl kullanacağım.Revo Uninstaller ile kaldırmak zorunda değilsiniz. Sisteminize el koymaz, aksine güvence altına alır. Sistemde yapılan çoğu faaliyetten sizi haberdar eder. Fakat Revo Uninstaller ile yazılım kaldırmayı alışkanlık haline getirmeniz daha iyi olur.
Revo Uninstaller, bir yazılım kaldırma esnasında önce o yazılımın kendi kaldırma sihirbazını çalıştırır, ardından program kalıntılarını tarar, bulduklarını size bildirir. Sizde kalıntıları temizlemek istiyorsanız temizlersiniz.
hocam bu comodo sistemi yorarmı veya fps düşüklüğüne sebep olurmuKaldıracaksanız niye indiriyorsunuz? Program kaldır'dan kaldırabilirsiniz, fakat Revo Uninstaller ile kalıntıları ile birlikte kaldırırsınız.
Bir daha kaldıracağınız yazılımları kurmayınız. COMODO Internet Security'nin herhangi bir sorunu yok, eksikliği de yok.
Kaynak kullanım değerleri düşük bir yazılımdır. Oyun oynarken antivirüsün açık olması illa ki bir FPS düşüşü yaşatacaktır. Oyun optimizasyonlu bir antivirüs kullanabilirsiniz. Lakin yine de FPS düşüşü olacaktır.hocam bu comodo sistemi yorarmı veya fps düşüklüğüne sebep olurmu
Silmekten vaz geçecektim de.Kaynak kullanım değerleri düşük bir yazılımdır. Oyun oynarken antivirüsün açık olması illa ki bir FPS düşüşü yaşatacaktır. Oyun optimizasyonlu bir antivirüs kullanabilirsiniz. Lakin yine de FPS düşüşü olacaktır.
Güvenlik yazılımları FPS düşüşüne neden olur. Bu Kaspersky'de de aynıdır. BitDefender'da da.Silmekten vaz geçecektim de.
FPS düşüşü olduğunu öğrenince silmeye karar verdim.
COMODO IS'i sildikten sonra Windows Defender otomatikmen aktif olacak mıdır?Güvenlik yazılımları FPS düşüşüne neden olur. Bu Kaspersky'de de aynıdır. BitDefender'da da.