Neler Yeni

COMODO IS programını silme

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Arkadaşlar bu programı indirdim fakat kullanmaktan vazgeçtim nasıl sileceğim.
@Treyarch

En İyi Cevap
Revo Uninstaller ile kaldırmak zorunda değilsiniz. Sisteminize el koymaz, aksine güvence altına alır. Sistemde yapılan çoğu faaliyetten sizi haberdar eder. Fakat Revo Uninstaller ile yazılım kaldırmayı alışkanlık haline getirmeniz daha iyi olur.

Revo Uninstaller, bir yazılım kaldırma esnasında önce o yazılımın kendi kaldırma sihirbazını çalıştırır, ardından program kalıntılarını tarar, bulduklarını size bildirir. Sizde kalıntıları temizlemek istiyorsanız temizlersiniz.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Direkt kaldıramıyor muyum?
Saçmalık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemi falan yeniden başlatıcakmış :(
İndirmez olaydım.
Kaldıracaksanız niye indiriyorsunuz? Program kaldır'dan kaldırabilirsiniz, fakat Revo Uninstaller ile kalıntıları ile birlikte kaldırırsınız.

Bir daha kaldıracağınız yazılımları kurmayınız. COMODO Internet Security'nin herhangi bir sorunu yok, eksikliği de yok.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Kaldıracaksanız niye indiriyorsunuz? Program kaldır'dan kaldırabilirsiniz, fakat Revo Uninstaller ile kalıntıları ile birlikte kaldırırsınız.

Bir daha kaldıracağınız yazılımları kurmayınız. COMODO Internet Security'nin herhangi bir sorunu yok, eksikliği de yok.
Denemek için indirdim ve beğenmedim sanki sisteme el koymuş gibi geldi.
İlla Revo U. kaldırmak zorunda mıyım?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Revo Uninstaller ile kaldırmak zorunda değilsiniz. Sisteminize el koymaz, aksine güvence altına alır. Sistemde yapılan çoğu faaliyetten sizi haberdar eder. Fakat Revo Uninstaller ile yazılım kaldırmayı alışkanlık haline getirmeniz daha iyi olur.

Revo Uninstaller, bir yazılım kaldırma esnasında önce o yazılımın kendi kaldırma sihirbazını çalıştırır, ardından program kalıntılarını tarar, bulduklarını size bildirir. Sizde kalıntıları temizlemek istiyorsanız temizlersiniz.

En İyi Cevap

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın

Peki nasıl kullanacağım.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

hocam bu comodo sistemi yorarmı veya fps düşüklüğüne sebep olurmu

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
hocam bu comodo sistemi yorarmı veya fps düşüklüğüne sebep olurmu
Kaynak kullanım değerleri düşük bir yazılımdır. Oyun oynarken antivirüsün açık olması illa ki bir FPS düşüşü yaşatacaktır. Oyun optimizasyonlu bir antivirüs kullanabilirsiniz. Lakin yine de FPS düşüşü olacaktır.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Kaynak kullanım değerleri düşük bir yazılımdır. Oyun oynarken antivirüsün açık olması illa ki bir FPS düşüşü yaşatacaktır. Oyun optimizasyonlu bir antivirüs kullanabilirsiniz. Lakin yine de FPS düşüşü olacaktır.
Silmekten vaz geçecektim de.
FPS düşüşü olduğunu öğrenince silmeye karar verdim.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Güvenlik yazılımları FPS düşüşüne neden olur. Bu Kaspersky'de de aynıdır. BitDefender'da da.
COMODO IS'i sildikten sonra Windows Defender otomatikmen aktif olacak mıdır?

@Treyarch Her şeyi sildim fakat kalıntı kalıp kalmadığını nasıl anlayabilirim?
Ama Revo Uninstaller programını kullanmadan.

@Treyarch cevap verir misin?

@Treyarch cevap vermeme nedeninizi söyler misiniz?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,468
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom