Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

Blender Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Çok çok çok sağol. Amacım 10 saniyelik kamera hareketi. Karakterin elinde silah olucak ve bildiğin olduğu yerde duracak. Yanında yazı olur. Kamera uzaktan hafiften gelecek. O tarz bişi yazıyla anlatması zor. Neden yapıyorsun diye sorarsan bu tür editlere adamlar 200tl fiyat çekiyor. Ben yarı...
  2. Berk Atmaca

Şu karakteri hareket ettirmem gerekiyor. Blender bilen hiç mi yok?
  3. Berk Atmaca

Hocam şimdi ben editörüm tamam mı, benim elimde birkaç tane model var. Figür vs ev modelleri. Benim amacım bunları kullanarak 10 saniyelik bir video yapıcam. Bu videodan para kazanacam :d Video içeriği şöyle aşırı basit olcak, adamın nick uzaktan kamera yavaşça bunlara doğru gelcek, adamın...
  4. Berk Atmaca

Anlatımım öyle gelmiş olma ihtimali var.
  5. Berk Atmaca

Dostlar blender bilenler bir yardım etsin. Şöyle, elimde bir model var ve ben bunu hareket ettirmek istiyorum ya da arkaya yükleyebileceğim dünyalar var ve bunları ayarlamak istiyorum. Bunla ilgili yardıma ihtiyacım var. Karşılıksız bırakmam yardımını. Yardım edebilecek var mı? Yukarıda basitçe...
  6. Berk Atmaca

PC'me mining virüsü girdi. Tedirginim

ios kullanıyorum etkisi olur mu ki. ilk defa duyuyorum bu arada authenti her neyse onu işte.
  7. Berk Atmaca

Kaspersky var zaten. Hallettim sanırım her şeyi.
  8. Berk Atmaca

Valla geçmiş olsun hocam. İyi farketmişsiniz yine.
  9. Berk Atmaca

Hocam korkuyor insan. Ekmek parası derdine ne hallere düştük. 2 papçi editi yapıcaz bi rsmb indirdik telef oluyoduk.
  10. Berk Atmaca

Valla yaktım imha ettim
  11. Berk Atmaca

Hocam pc'yi sıfırlayalı 2-3 gün oldu. Bu gün rt lemeye başladı. Hayır 2 gündem okurum diye açtıydım üzülmedim de kapanmasına gmailde kartım vardı :d Açıkçası tutuştum
  12. Berk Atmaca

Arkadaşlar selam. Her yerde aynı şifreyi kullanan birisiyim karmaşık bir şifrem vardı ona güveniyordum neyse. 1 hafta evvel mining virüsü girdi format attım pc ye kaspersky falan her şey ile taradım pc'de sorun yok. Ama discord hesabım kapatıldı neyse ki geri açtım. Facebook hesabıma erişilmeye...
  13. Berk Atmaca

Premire Pro da render sonrası ses sorunu

Ses katmanlarının üst üste binmesin ve render ayarlarını doğru yaptığından emin ol.
  14. Berk Atmaca

Blender kullanırken modelleri içeri nasıl aktarıcam?

Arkadaşlar selam ben editörlük yapıyorum. Bir iş geldi. 3d modelleme falan blenderden yaparsın dedi. 500tl'lik iş kabul ettim hemen. sorun şu ki indirdiğim dosyaları nasıl içeri atacağımı bilmiyorum. Daha önce cinema 4d kullanmıştım ve orda minecraft intro vs yapıyordum 0'dan. (yıl 2017-2018 8...
  15. Berk Atmaca

Nvidia Container nedir?

Bende bilmiyorum merak ettim.
  16. Berk Atmaca

Mov'u Mp4'e çevirmek için yardım.

Mov dosyasını mp4'e çevirmem gerekiyor. Bunun için program onerir misiniz? (online onermeyin dosya boyutları 1-3gb arası.
  17. Berk Atmaca

Adobe Premiere Pro Yardım

Render için diyorsan ben 1080p için bitrate değerini 10 1080p60fps içinse 16-20 yapıyorum. Bitrate ne kadar fazlaysa o kadar büyük dosya boyutu demek.
  18. Berk Atmaca

Hardwaree veya software bu ekran kartı işlemci için neredeyse pek fark ettirmeyecek kanka. Premier proda kasmayacak şekilde renderini alabilirsin veyahut media encoder ile render almayı deneyebilirsin. Dediğim gibi pek fark ettirmeyecek. İşlemcin yeterli düzeyde.
  19. Berk Atmaca

Basit video programları yerine premier pro öğrenmen senin daha çok işine yarar kanka. İşlemcin nedir?
  20. Berk Atmaca

Kanka render alırken hardware veyaht software da işlemcinde anormal ısınma veyahut ramlerde ısınma var mı peki? Bide ekran kartı driverin güncel değilse yapar. Software encoding işlemciyi yorar hardware ise işlemci ekran kartı yorar. Böyle olması lazım. 1621971711 Eski ekran kartı var mıydı? Rx...
Top Bottom