Neler Yeni

Adobe Premiere Pro Yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Keazim Kazım
Bütçe
9856
Programda hardware'den render alırken donuyor bende internetten baktığımda software yaparsan çözülür yazıyordu
bende software yaparak deniyorum şuan bir sorun yok gibi bu software ve hardware arasındaki var nedir veya hardware'in donma sorununu nasıl çözebilirim bilen varmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Keazim Kazım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rx 550 4gb
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu programı bana özetlicek avrmı render yaptığım bitti video açtım fakat ses yok

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
Kanka render alırken hardware veyaht software da işlemcinde anormal ısınma veyahut ramlerde ısınma var mı peki? Bide ekran kartı driverin güncel değilse yapar. Software encoding işlemciyi yorar hardware ise işlemci ekran kartı yorar. Böyle olması lazım.

Eski ekran kartı var mıydı? Rx 550 kullanmadan önce bi kart kullanıyor muydunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Keazim Kazım
Kanka render alırken hardware veyaht software da işlemcinde anormal ısınma veyahut ramlerde ısınma var mı peki? Bide ekran kartı driverin güncel değilse yapar. Software encoding işlemciyi yorar hardware ise işlemci ekran kartı yorar. Böyle olması lazım.

Eski ekran kartı var mıydı? Rx 550 kullanmadan önce bi kart kullanıyor muydunuz?
Peki kullanabileceğim basit video programları varmı ?

Bunu önerirsen nasıl hangi ayarlarda kullanabiliriM ?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
Peki kullanabileceğim basit video programları varmı ?

Bunu önerirsen nasıl hangi ayarlarda kullanabiliriM ?
Basit video programları yerine premier pro öğrenmen senin daha çok işine yarar kanka. İşlemcin nedir?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
Hardwaree veya software bu ekran kartı işlemci için neredeyse pek fark ettirmeyecek kanka. Premier proda kasmayacak şekilde renderini alabilirsin veyahut media encoder ile render almayı deneyebilirsin. Dediğim gibi pek fark ettirmeyecek. İşlemcin yeterli düzeyde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Keazim Kazım
Hardwaree veya software bu ekran kartı işlemci için neredeyse pek fark ettirmeyecek kanka. Premier proda kasmayacak şekilde renderini alabilirsin veyahut media encoder ile render almayı deneyebilirsin. Dediğim gibi pek fark ettirmeyecek. İşlemcin yeterli düzeyde.
Tamamdır teşekkür ederim yardımların ve ilgilendiğin için tek bir soru daha sorucamda bu programı kullandıysan veya nasıl ayarlancağını biliyorsan en iyi 1080p ayarları nedir internetten falan bulabilirmiyim ?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
Tamamdır teşekkür ederim yardımların ve ilgilendiğin için tek bir soru daha sorucamda bu programı kullandıysan veya nasıl ayarlancağını biliyorsan en iyi 1080p ayarları nedir internetten falan bulabilirmiyim ?
Render için diyorsan ben 1080p için bitrate değerini 10 1080p60fps içinse 16-20 yapıyorum. Bitrate ne kadar fazlaysa o kadar büyük dosya boyutu demek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,194
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom