Arama sonuçları: *

1. ByEfe04

Telefondaki fotoğraf bilgisayara nasıl geçirilir

Valla ben whatsapp web den bir arkadaşıma atıyorum oradan da PC ye çekiyorum fotoları. Daha kolay oluyor.
  2. ByEfe04

Msi Afterburner Oc Kapatma var mı?

Dostum orada olan arttırılan temp limit core memory v.s şeylere elleme hiçbir şey olmaz.
  3. ByEfe04

Amd Bug Report Tool [Hatalarınızı gönderin]

5000 sEriSİndE sOrUn YoK mOruQ...
  4. ByEfe04

[Rehber] DDU ile sürücü kaldırma rehberi

Eline sağlık.
  5. ByEfe04

Video çekebileceğim program

Nvidia kartın var Shadow Play den çek.
  6. ByEfe04

Bu Bilgisayar yazılıma yeter mi

Yazılım için apu bile yeter.
  7. ByEfe04

Matematiğim Kötü Yazılımcı Olabilirmiyim?

Hocam daha çok matematiğin sayısal konularını anlamıyorum yapamıyorum nedir işte problemler denklem virgullu carpmalar v.s sayılarla olan kısımlar, mantık algoritma fln beyin kullanmakla alakalı düşünmek bulabilmek ile alakalı olduğu için calisirsam yaparım
  8. ByEfe04

Hocam ben zaten demiyorum şimdiden okulu bırakayım evde yazılımcı olayım eğitim tabii ki şart fakat derslerle aram yok ben yazılım için soruyorum bana yazılım için hangi derslerin ne konuları lazım en azından program yazabilecek geliştirebilecek bir bilgim olsun yeterli
  9. ByEfe04

Hocam Almanya'da 2 tane amcam ve yengemler var aslında sürekli bir isteğim vardı hem gidip görmek hemde çalışmak için buraya göre çok çok daha iyi ve yüksek maaşlı olduğu için sadece oraya alışmak ve insanlarla iletişim kurmak uzun sürer ve sıkıntılı geçermi diye düşünüyorum sonuçta hem yazılım...
  10. ByEfe04

Bakacağım bakalım en azından 2 sene de olsa üni gerçekten şart Türkiye için 4 yillikda bile iş bulunamazken 2 sıkıntılı ama hiç okumamaktan daha iyidir her türlü çok araştırıp evde deneye deneye de yazılım yapmaya çalışacağım 1592001724 Hocam birde siz yazılımcısınız daha iyi bilirsiniz haliyle...
  11. ByEfe04

Hocam üniversite okumadan da hatta ilkokul mezunu yazılımcı bile varmış yani aslında evdede öğrenilebilecek meslek ancak tabii ki daha iyi maaş ve daha bilgili bir yazılımcı olmak için üniversite şart benim de ordaki en büyük dezavantajım derslerim kötü ingilizce sevdigim ve yapabildiğim bir ders...
  12. ByEfe04

Matematikle aram cidden yok ama algoritma konusuna sadece yoğunluk versem ve evde videolar izleyerek ufaktan program yapmaya çalışsam felan git gide kendimi geliştirerek basarabilirmiyim ? 1592000258 Hocam ben size anlatayım tam olarak gelecek için düşüncelerimi şuan okuduğum okulda yazılım...
  13. ByEfe04

Derslerim kötü olduğu için sanırım üniversite konusunda biraz sıkıntı cekebilirim yazılım üniversitelerinin İstanbul'da puanları gerçekten yüksek ama lise bitene kadar evde ve okulda sürekli yazılımın üstüne düşmeyi düşünüyorum olduğum okulda da yazılım bölümü var 1591999301 Hocam biryerde de...
  14. ByEfe04

Dalga gecilsin bilmeyende yazsn düşündüğünü diye değil ciddi olarak açtım bu konuyu lütfen bir bilgin yoksa cevap verme. 1591998970 Cidden mi hocam araştırdığıma göre birçok kişi gerekli deil diyor
  15. ByEfe04

Arkadaşlar derslerim açıkça söyleyeyim hiç iyi değil özellikle matematik diğer derslerin üzerine düşünce yapabiliyorum ancak matematik ve fizik ile aram uzaktan yakından yok ve istediğim meslek yazılımcılık daha ayrıntılı olarak düşünmedim fakat istediğim şey bir program geliştirmek yani şöyle...
Top Bottom