ByEfe04
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 11,874
- İsim
- Efe Kıcır
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben zaten demiyorum şimdiden okulu bırakayım evde yazılımcı olayım eğitim tabii ki şart fakat derslerle aram yok ben yazılım için soruyorum bana yazılım için hangi derslerin ne konuları lazım en azından program yazabilecek geliştirebilecek bir bilgim olsun yeterliÜlkenin en iyi yazılımcılarından birisi olacaksan bırak okulu sende ortaokul mezunu yazılımcı ol. Allah aşkına kaç tane dediğin gibi adam var ilkokul mezunu yazılımcı olan. Edebiyat coğrafya diyorsun kardeşim sen yanlış yoldasın söyleyeyim bak sanki biraz kolaya kaçma eğiliminde birisi gibisin bence. Biraz gerçekçi olmak lazım sen sözel ya da tm öğrencisisin benim totom sayısal seçmeye yiyor adam gibi çalışırım diyorsan seç sayısalı ol yazılımcı yoksa çok zor. Bak ben çok iyi bir tm öğrencisiydim edebiyat hocalarım sayısal seçmemem için yalvardı sırf tm seçeyim diye bir sürü kitap verdiler ama ben sayısal seçtim fiziğim sıfırdı bir yerlerimi yırttım yapacağım diye yine yapamadım orası ayrı ama ben istediğim bölümü kazandım en yakın arkadaşım tm hazırlanıp dilden yerleşti bu şekilde örnek çok ama senin dediğin adamlardan neredeyse yok. Sen matematiği vs bahane etme üniversite sınavında da matematikten soru geldi diye bahane uyduramayacağına göre otur ders çalış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen öyle