Arama sonuçları: *

1. DerratiX

Userbenchmark Si̇tesi̇ Ci̇dden Doğruluk Payi Var Mi??

Şu yazı AMD'yi sevdiklerini gösteriyor mu sence.
  2. DerratiX

Userbenchmark Si̇tesi̇ Ci̇dden Doğruluk Payi Var Mi??

Doğru bir site değil. AMD'yi gömmek üzerine kurulu.
  3. DerratiX

Yeni PC için işlemci ve ekran kartı yük testi nasıl yaparım ?

Furmarkinki kolayda prime95 hafif karmaşık. https://www.technopat.net/sosyal/konu/furmark-ve-prime95-testi-nasil-yapilir.935338/
  4. DerratiX

Yeni PC için işlemci ve ekran kartı yük testi nasıl yaparım ?

Prime95 ile işlemciyi, Furmark ile ekran kartını yüke sokabilirsin.
  5. DerratiX

Amd software hata alıyorum

Yanlış driver'ı yüklemiş olabilir misin?
  6. DerratiX

Oyun için en iyi NVDIA Denetim Masası ayarları önerisi

Birde şunu ayarlayın.
  7. DerratiX

FXAA ve Gama düzeltmesini açın bence. Görüntü ayarlarını kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
  8. DerratiX

Onları aşağıda yazan açıklamaya göre ayarlayabilirsiniz.
  9. DerratiX

Sende olup Attığım SS'de olmayan ayarlar olabilir. benim Emektar GT 710 ile almıştım da SS'i.
  10. DerratiX

Düşük ayarlarda maksimum performans, yüksek ayarlarda ortalama performans güzel görüntü için.
  11. DerratiX

Brave kullanıyor musunuz? Brave Talk'u biliyor musunuz?

Dark Web Killer var mı Bravede? Öyle diyola. :kappa:
  12. DerratiX

AMD Software'da renk ayarları var mı?

Benimki birazcık üşengeçlik hocam :D Vivid olayı oyun içi güzel durabilir gibi sadece. masaüstünde dediğiniz gibi yoruyor. Şimdilik şöyle bir şey yaptım. hoş durdu gibi. Renk sıcaklığı ve tona dokunulmaması kanaatindeyim :D
  13. DerratiX

Vivid yapınca, görüntü kalitesinin düştüğünü hissediyorum. özellikle fotoğraflarda pixelleşme çok oluyor. Ama Renklere baktığımda, Oyunlarda güzel gözükebilir cidden. teşekkür ederim cevaplayan arkadaşlara. önerdiğiniz başka değerler varsa, hepsini denemek isterim :D
  14. DerratiX

Önceden Nvidia kullanıyordum, orada Renk Skalasını, parlaklığı felan rahatlıkla değiştirebildiğim bir panel vardı, AMD Software'da o var mı? Razer Cortex denedim ama sistemim uyumlu çıkmadı malesef.
  15. DerratiX

Yazdığım Python yazılımını nasıl satabilirim

https://www.fiverr.com/?utm_source=google&utm_medium=cpc-brand&utm_campaign=G_OTHER-EN_Brand&utm_term=one-fiverr_(exact)&utm_content=AdID%5e553700574891%5eKeyword%5efiverr%5ePlacement%5e%5eDevice%5ec&lpcat=br_general&caid=639311414&agid=40778574428&ad_id=553700574891&kw=fiverr&show_join=true&gcli...
  16. DerratiX

Google Chrome arama geçmişini kapatma

Geçmişi temizleyin. sonra gizli modda kullanın. 1647676297 Gizli mod en iyisi olur geçmişi silmek istemezseniz.
  17. DerratiX

Google Chrome Vs opera gx

İkiside 3GB Rami yer. çok bir fark yaratmaz. ama az kullanım için opera GX kullanabilirsiniz.
  18. DerratiX

Sunu nasıl kapatabilirim?

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/how-do-i-turn-off-the-caps-lock-on-screen/eec01b20-c60c-4564-859e-ad20ec6dc11f Şu Threade bakın.
Top Bottom