Yazdığım Python yazılımını nasıl satabilirim

Brscn

80+
Reaksiyon skoru
9
python ile araba kiralama firmaları için bir yazılım yazacağım araç plakasını giriyor alanın bilgilerinin girildiği falan ama asıl kafama takılan bunu nasıl satacağım kapı kapı rent a car ları dolaşsam zaten onlarda vardır ben daha açılmamışları bulmak istiyorum. Birde bundan sonrada gelir gider yazılımı düşünüyorum böyle yazılımların alıcısını nasıl bulurum ?

Facebook sayfaları illaki vardır arabayla alakalı yardımlaşma için.
Orada reklam verebilirsin.
İllaki 1-2 işletmeci orda vardır görür.

python ile araba kiralama firmaları için bir yazılım yazacağım araç plakasını giriyor alanın bilgilerinin girildiği falan ama asıl kafama takılan bunu nasıl satacağım kapı kapı rent a car ları dolaşsam zaten onlarda vardır ben daha açılmamışları bulmak istiyorum. Birde bundan sonrada gelir gider yazılımı düşünüyorum böyle yazılımların alıcısını nasıl bulurum ?
Böyle platformlar da fikirlerini üstü kapalı dile getir.
Aksi takdir de fikir hırsızları canını yakabilirler.
Konudan bağımsız olarak uyarmak istedim.
Gerisi sende ;)

Böyle platformlar da fikirlerini üstü kapalı dile getir.
Aksi takdir de fikir hırsızları canını yakabilirler.
Konudan bağımsız olarak uyarmak istedim.
Gerisi sende ;)
Detaylarından bahsetmedim zaten bunlar hali hazırda olanların gelişmiş versiyonları

Script pazarlayan siteler var. Öyle yerlere üye ol. WM aracı meselâ.

Kendinize bir blog kurun ve yaptığınız çalışmaları ve detaylarını blog sayfasına ekleyin. Daha sonra blog sayfanızı link olarak facebook vb. sitelerde verin insanlar inceler ve neler yaptığınızı görecektir. Ücretlendirme durumunuda bağlantı iletişim adreslerinizi eklersiniz sizinle mutlaka irtibata geçenler olacaktır kanaatindeyim. Birde yazılımların gelişimi için açık kaynak github, gitlab sitelerinde paylaşırsanız eğer geliştirmeler yapmak isteyenlerde olabilir. Bu tamamen size kalmış bir durum tabii ki paylaşmak zorunda değilsiniz kodları. Kolay gelsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,484
Üyeler
199,170
Son üye
bayramses

Geri