Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

Fotoğrafı Kısa Bir Link Haline Nasıl Getirebiliriz?

Evet, başka bir çözüm bulamazsam öyle yapacağım. https://imgur.com/ Imgur'u tercih ettim. En iyisi diyebilirim.
  2. Furkan Karagülle

Buradan istediğim gibi olmuyor. Linke tıklayınca direkt görsel çıkmasını istiyorum.
  3. Furkan Karagülle

iPhone'a vereceğim parayı yatırım olarak değerlendirdim. Telefonla pek bir işim olmadığı için orta düzey olanlar ihtiyacımı karşılıyor.
  4. Furkan Karagülle

Instagram hesabımın profilinde ilgi alanlarımdan oluşan kendi tasarladığım bir görseli link olacak şekilde kalite kaybı olmadan paylaşmak istiyorum. Hangi siteden link oluşturmamı önerirsiniz veya önerdiğiniz başka bir yazılım var mı?
  5. Furkan Karagülle

Masaüstü ortamını göremiyorum, ne yapmalıyım?

Güvenli modda çalıştırmayı deneyin.
  6. Furkan Karagülle

Alt + Tab yapın.
  7. Furkan Karagülle

Masaüstüne geldiğine emin miyiz? Görev yöneticisini açabilirsiniz. Ctrl + Shift + Esc
  8. Furkan Karagülle

Linux Mint vs Windows 8.1

Tamamdır, teşekkürler. :)
  9. Furkan Karagülle

ATLASOS'u ilk defa duydum. Biraz açabilir misiniz?
  10. Furkan Karagülle

Ortak kullanılan eski bir laptop var. Windows 8.1'de akıcı çalışıyor ancak Windows 10 Home Single Language kurulu. Olabildiğince arındırılmış olmasına rağmen 720p YouTube videosunda kasabiliyor. Linux dağıtımlarından birini kurmak istiyorum. Mint, Windows 8.1'e göre daha hafif midir? Not...
  11. Furkan Karagülle

ChatGPT yalan dolan tek gerçek Bing var mı lan yan bakan! (Cringe!)

Açtığın konuların tümünü okuyorum. :D
  12. Furkan Karagülle

ChatGPT yalan dolan tek gerçek Bing var mı lan yan bakan! (Cringe!)

Alışığım kankam. Biliyorum kankam.
  13. Furkan Karagülle

Format atmaya çalışırken bios ekranında kafam karıştı

Aynen öyle. Aslında hata olmuyor. Hali hazırda boot diski USB olarak seçili olduğundan tekrar format ekranı geliyor. Belleği çıkardığımızda OS kurulu diski ilk sıraya alıyor direkt.
  14. Furkan Karagülle

Format atmaya çalışırken bios ekranında kafam karıştı

Artı olarak kurulum işlemi esnasında 10 saniye geri sayım yapılırken USB belleği de çıkartın.
  15. Furkan Karagülle

Discord Nitro neden bu kadar pahalı?

Kesinlikle olmasa da olur dediklerimden. Boşa para israfı.
  16. Furkan Karagülle

SHAREit Dosya Aktarımında Fazladan Depolama Alanı Kullanımı

Android cihazımdan Windows cihazıma toplam 3.11 GB boyutunda birkaç dosya paylaşımında bulundum. Dosyaların birisi ortadan kayboldu ancak depolama alanından fazladan yer eksildi. Bu bağlamda iki tane sorum olacak. - Depolama alanından neden fazla kullanıldı? - Dosya neden görünmüyor ve hata...
  17. Furkan Karagülle

Ses sağ sol dengesi ayarlamak için program

Windows'un kendi ses ayarlarını kullanabilirsiniz.
  18. Furkan Karagülle

PDF Okuyucu Önerebilir Misiniz?

Malum sitelerden virüs uyarısı aldım. :)
  19. Furkan Karagülle

İkinize de ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. @The King of Comedy, IceCream Ebook Reader'ın PRO versiyonu iyi midir yoksa ücretsiz versiyonunu mu kullanmalıyım?
  20. Furkan Karagülle

Yüzlerce PDF kitaba sahibim ve Adobe Acrobat Reader DC üzerinden okuyorum. Hem PC hem de Android için daha kullanışlı, sade, basit ve siyah teması olan PDF okuyucu önerebilir misiniz? Daha çok telefondan okuyacağım.
Top Bottom