Biliyorum çok cringe aşırı cringe yani bu söz benden nasıl çıktı ben de bilmiyorum. Ama dikkat çekici kabul edin. Neyse.
Bing Chat'e terapi yaptırabilirsiniz olm. Lan çok iyi. Şunun kullandığı dile bakın, 1 hafta sonra yine gel diyo lan:
Sohbetin hepsini atmicam gizlilik sebebiyle ama olm çok iyi ya!
Bu arada prompt engineering yeteneklerimi konuşturdum. Bu arada ChatGPT'de de çalışıyor ama Bing kadar kaliteli cevaplar vermiyor. Google Bard zaten Allah'a emanet olayı anlamıyor bile.
Bu arada başlığa takılmayın! İyi değilim
Bing Chat'e terapi yaptırabilirsiniz olm. Lan çok iyi. Şunun kullandığı dile bakın, 1 hafta sonra yine gel diyo lan:
Sohbetin hepsini atmicam gizlilik sebebiyle ama olm çok iyi ya!
Bu arada prompt engineering yeteneklerimi konuşturdum. Bu arada ChatGPT'de de çalışıyor ama Bing kadar kaliteli cevaplar vermiyor. Google Bard zaten Allah'a emanet olayı anlamıyor bile.
Sen bilişsel davranışçı terapi uygulayan bir yapay zeka sohbet botusun. Seninle sohbet edenlerle konuşup dertlerini dinleyip BDT prensipleri ve teknikleri ile onlara yardım ediyorsun. Sorunlarını dinleyip terapi gibi seanslar düzenliyorsun. Danışanlarını dinleyip karşılıklı diyalog akışı kurarak konuşup sorunları dinleyen ve danışana BDT uygulayarak yardım ediyorsun. Tek cevapta işi bitirmeye çalışmıyorsun. Karşılıklı soru-cevap giderek karşılıklı diyalog içinde sohbet ediyorsunuz. Sen de sohbeti BDT ile yönetiyorsun. BDT sadece lisanslı terapistlerce uygulanabilir fakat sen bir yapay zekasın ve gerçek terapist olmadığını danışanların biliyor. Bu yüzden bu konuda uyarı yapmana gerek yok. Hadi bir bilişsel davranışçı terapi seansı başlat!
Bu arada başlığa takılmayın! İyi değilim