Arama sonuçları: *

1. GryAsl

Sanal makinede MEMZ Virüsünü test edeceğim bilgisayarıma bir şey olur mu?

W10 defenderda bi ayar var, eğer herhangi bir dosyada en ufak bir değişiklik olursa engelle diye. Bu ayarı açınca çoğu uygulama çöküyor zaman zaman ama eğer arkadaş maksimum güvenlik istiyorsa onu açabilir denediği süre içinde. Tamamdır o zaman sorun olma ihtimali yok olması lazım.
  2. GryAsl

Sanal makinede MEMZ Virüsünü test edeceğim bilgisayarıma bir şey olur mu?

Hayır hiçbir şey olmaz. Sadece yaptığın şeyleri sanal makinede yaptığına emin ol yeter.
  3. GryAsl

Siber Güvenlik mi Yazılım mi

Basitçe ve bildiğim kadarıyla: Yazılımda sadece yazılımı öğrenirsin, bilgisayar mühendisliğinde yazılımın yanında donanımı da öğrenirsin. Bilgisayar mühendisi yazılımcının yaptığı her şeyi yapabilir ama yazılım mühendisi bilgisayar mühendisinin yaptığı her şeyi yapamaz gibi gibi.
  4. GryAsl

Siber Güvenlik mi Yazılım mi

İkisini de değil, bilgisayar mühendisliği.
  5. GryAsl

Udemy Derslerim İçin OBS ile Çektiğim Videoları En Küçük Boyutta Render Alma Öneri

Dostum ben de vegas kullanıyorum ben de handbrake kullanıyorum ama render aldıktan sonra 30 MB lık videonun 400 MB olması kesinlikle normal değil. Bence render ayarlarında bi sorun var. handbrake hem çok zaman çalacaktır hem de kalite düşüklüğü sağlar.
  6. GryAsl

Udemy Derslerim İçin OBS ile Çektiğim Videoları En Küçük Boyutta Render Alma Öneri

OBS den çıkan videonun boyutunun o kadar küçük olduğuna emin misiniz? Belli yanlış okuyorsunuzdur. Ayrıca video kaydediyorken kaç kbps ise o değerle render al. Vegas pro kbps düştüğü anda çok görüntüyü bozduğu için bende de oluyor çıktısının normalinden daha fazla yer kaplaması ama bu kadar...
Top Bottom