Neler Yeni

Sanal makinede MEMZ Virüsünü test edeceğim bilgisayarıma bir şey olur mu?

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
VirtualBox ta MEMZ virüsünü deneyeceğim bilgisayarıma bir şey olur mu?

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Hayır hiçbir şey olmaz. Sadece yaptığın şeyleri sanal makinede yaptığına emin ol yeter.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır hiçbir şey olmaz. Sadece yaptığın şeyleri sanal makinede yaptığına emin ol yeter.
Dosyayı direkt sanal makine üzerinden indiriyorum normal işletim sistemine hiçbir şey indirmedim

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
bişey olmaz ama sen yine bilgsayarına güvenlik progarmı kur ve açık kalsın
W10 defenderda bi ayar var, eğer herhangi bir dosyada en ufak bir değişiklik olursa engelle diye. Bu ayarı açınca çoğu uygulama çöküyor zaman zaman ama eğer arkadaş maksimum güvenlik istiyorsa onu açabilir denediği süre içinde.
Dosyayı direkt sanal makine üzerinden indiriyorum normal işletim sistemine hiçbir şey indirmedim
Tamamdır o zaman sorun olma ihtimali yok olması lazım.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
W10 defenderda bi ayar var, eğer herhangi bir dosyada en ufak bir değişiklik olursa engelle diye. Bu ayarı açınca çoğu uygulama çöküyor zaman zaman ama eğer arkadaş maksimum güvenlik istiyorsa onu açabilir denediği süre içinde.

Tamamdır o zaman sorun olma ihtimali yok olması lazım.
ozaman sorun olmaz
Denedim hatta Avast ile test ettim virüsü çalıştırdıktan biraz sonra korumayı açınca engelledi reis

Sonra memzin bir şeyler açtığında ekranda bir şeyler yaptığında korumayı açtım tam tarama yaptım yeniden başlatma gerekiyor dedi virüsün silinmesi için yeniden başlattım ve sonuç şu :D

NyanCat-318eb16ec23b4a82ab7b0ed5ed9bc264.png

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Me
Denedim hatta Avast ile test ettim virüsü çalıştırdıktan biraz sonra korumayı açınca engelledi reis

Sonra memzin bir şeyler açtığında ekranda bir şeyler yaptığında korumayı açtım tam tarama yaptım yeniden başlatma gerekiyor dedi virüsün silinmesi için yeniden başlattım ve sonuç şu :D

Alıntıyı görüntüle
merrak ettim şuan virtual box indiriyorum.

Top Bottom