Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Bu tarz editleri yapmayı nereden öğrenebilirim ?

Özellikle videosunu attığım kanalın tarzı çok hoşuma gidiyor ancak kullanılan efektler ve geçişlere yönelik doğrudan öğretici videolar bulamıyorum. Daha önce Capcut ile vesaire deneyimim oldu ama sanırım bunu Adobe After Effects ile vesaire yapıyorlar. Bunun öğreticisini nereden bulabilirim ?
  2. Hudzell

🗣️ÖĞRENCİLERE 15 AY ÜCRETSİZ GEMİNİ PRO🚨

Hocam ben amerika numarası kullanmıştım türkiye numarası kullanmak sıkıntılı diyorlar ?
  3. Hudzell

Hocam bu ekranda yeni numara girsem sorun olur mu ?
  4. Hudzell

Bana hesabın bot tarafından oluşturulduğunu söylemişti ilk hata ekranında zannımca sebebi aynı cihazda 3 farklı hesap açmamdı. Peki kalan işlemleri mail attıklarında mı halledeceğim hocam ?
  5. Hudzell

Nasıl hocam ben hesaba giremiyorum şuan itiraz ettim kurtarma e postama bu maili gönderdiler. Biraz daha açıklar mısınız rica etsem
  6. Hudzell

Benim hesabım patladı sizde durum ne amerika teliyle girmiştim 1749939857 Hocam ben de askıya alındım ama ihlal diyor sizde durum ne
  7. Hudzell

Nası yani hocam edusuz mu yaptınız
  8. Hudzell

aile üyesinin tam olarak faydası noluyor hocam?
  9. Hudzell

bu 1000 kredi aylık yenileniyor mu
  10. Hudzell

İstanbul'da yazılım kursu var mı ?

Yaz için yazılım öğrenmeyi düşünüyorum. İnternetten öğrenme opsiyonunu KULLANAMIYORUM. Özel sebeplerden ötürü. Fiziki olarak giderek katılabileceğim bu tarz kurslar var mı acaba mümkünse ücretsiz ?
  11. Hudzell

Bilgisayarım Hacklendi

Sistemi garantiye almak istersen low level format at. Kalıntıları da siler. Sistemine giren kişi yüksek ihtimalle tanıdıktır veya sana garezi olan birisidir. Yaptığı hareketlere bakarsak. Eğer logger'ın olduğu süreçte herhangi bir şifre girdiysen bulabilir. Daha önce girdiklerini göremez.
  12. Hudzell

Elimdeki sql ve raw datayı nasıl bir arada kullanabilirim ?

Elimde 3 parçadan oluşan 20 gb'lık raw data, 4 gb'lık sql dosyası var. Bunları zannımca beraber kullanmam lazım ama nasıl kullanacağım bilmiyorum. Şu an sadece xampp ile msql'i aktif edip navicat ile sql dosyasını açabildim. Devamında ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ?
  13. Hudzell

Rar şifresi kırmak için program arıyorum

passper ile milyarlarca method deneyerek belki bir ihtimal kırarsın. Ben de kırmak için kullandım yaklaşık 20 milyar kombinasyon denedi. https://passper.imyfone.com/rar/break-winrar-password/#m1
  14. Hudzell

Apache "Syntax error on line 187" hatası

Burada anlayan olduğunu nedense sanmıyorum. :D ama yardımı dokunabilecek biri çıkarsa süper olur. Kod satırı bu şekilde olduğu halde LoadModule php8_module "C:\Apache24\php\php8apache2_4.dll" Şu hatayı alıyorum hayır anlamadım php8 yazıyorum versiyonu da bu çünkü httpd.exe: Syntax error on line...
  15. Hudzell

Yazılıma Merağı Olanlar (İstanbul ve Kocaeli)

Oha süpermiş. Tam 18 olduğumdan katılamıyorum keşke değerlendirebilseydim.
  16. Hudzell

idle master oyunun kartları bitince başka oyuna geçmiyor

Fast mode açın
  17. Hudzell

idle master oyunun kartları bitince başka oyuna geçmiyor

Ayarları atar mısınız ?
  18. Hudzell

Cython Ile Daha Hızlı Python

Süper olur.
  19. Hudzell

Cython Ile Daha Hızlı Python

Hocam konunuzu kaydettim python öğrenecek biri olarak işime yarayacağını düşünüyorum çok sağolun.
  20. Hudzell

Youtube MP3 video indirme programı lazım

32 bit versiyonu var mı hocam
Geri