🗣️ÖĞRENCİLERE 15 AY ÜCRETSİZ GEMİNİ PRO🚨

Kimlik doğrulama yapınca açılıyor askı durumu
Nasıl hocam ben hesaba giremiyorum şuan itiraz ettim kurtarma e postama bu maili gönderdiler.
Biraz daha açıklar mısınız rica etsem
1749980079578.webp

Nasıl hocam ben hesaba giremiyorum şuan itiraz ettim kurtarma e postama bu maili gönderdiler.
Biraz daha açıklar mısınız rica etsem
Alıntıyı görüntüle
Ödeme profillerini numaraları çok ekleyip çıkarınca hesabımı askıya aldılar bende bana ait işlemler olduğuna dair ödeme profilindeki tc ye ait kimlik fotoğrafı ve adrese ait fatura banka ekstresi falan gönderdim 3 kez gönderdim 3. Kabul ettiler ilk 2 doğrulayamadık dediler 2 3 saate de cevap verdiler hep hesapla çok oynayınca askıya alıyorlar anladığım kadarıyla

Ödeme profillerini numaraları çok ekleyip çıkarınca hesabımı askıya aldılar bende bana ait işlemler olduğuna dair ödeme profilindeki tc ye ait kimlik fotoğrafı ve adrese ait fatura banka ekstresi falan gönderdim 3 kez gönderdim 3. Kabul ettiler ilk 2 doğrulayamadık dediler 2 3 saate de cevap verdiler hep hesapla çok oynayınca askıya alıyorlar anladığım kadarıyla
Bana hesabın bot tarafından oluşturulduğunu söylemişti ilk hata ekranında zannımca sebebi aynı cihazda 3 farklı hesap açmamdı. Peki kalan işlemleri mail attıklarında mı halledeceğim hocam ?

Hocam bu ekranda yeni numara girsem sorun olur mu ?
1749998358592.webp

Kendine ait numarayı girip ordan ilerledim ben üyeliği ni yaptıktan sonra
Hocam ben amerika numarası kullanmıştım türkiye numarası kullanmak sıkıntılı diyorlar ?

edu tr mailime e posta gelmiyor hiç bir yerden neden olur bu sizce

şuan hala geçerli mi yapabiliyormuyuz bu yöntemle beyler.
Ben az önce denedim çalışıyor. Telefondan kaliteli bir VPN'in Amerika sunucusu ile hesap oluşturun. Tarayıcı ile değil telefon ayarlarından oluşturmak daha mantıklı. Doğrulama onayına düşmeyebilirsiniz. Ben düşmedim. Sonrasında ilgili bağlantıdan adımları takip ettiğinizde edu maile kod geliyor. Sanal kart ekleyip kullanabilirsiniz. Ne kadar gider bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,754
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri