Arama sonuçları: *

1. MR Glemsi

Google Chrome arama geçmişini kapatma

Arkadaşlar Google'da bir şey ararken geçmişten girdiğim siteleri önermeye başlıyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Sadece bu arama olayını kapatmak istiyorum. Geçmişi kapatmak istemiyorum.
  2. MR Glemsi

Microsoft Edge yeni sekme haber bildirimlerini kapatma

burdan bahsediyorsan tıklıyorum hiç bir şey açılmıyor 1635509615 çözdüm hocam ayarlarda microsoft edge hakkındaya girdim güncelleme gelmiş yaptım gitti eyw yinede 1635509707 hocam brave güzel ama hesap senkron olayı yok ben sık format atıyorum her zaman ayar ve eklentiler tek tek yükleyemem ve...
  3. MR Glemsi

canımın içi o kadar kolay olsa buraya konu açmadım çıkmyo bende dendim ikisinide
  4. MR Glemsi

kurulu düzenim var ya değişemem siz nasıl kapatcam onu söyleyin biliyorsanız :D
  5. MR Glemsi

:D ne kullaniyim stabil olmayan oyuncu tarayıcısı opera gx mi ?
  6. MR Glemsi

yeni geldi sürekli haber bildirimi geliyor nasıl kapatabilirim bunu? yada bildirim gelmesini nasıl engellerim
  7. MR Glemsi

puffin tarayıcı ram kullanımı ve hızı nasıl?

öyle yapınca akıcılık vs kalmıyordu bende
  8. MR Glemsi

puffin tarayıcı ram kullanımı ve hızı nasıl?

Şuanda microsoft edge kullanıyorum laptopumda 6 gb ram var yani bana az ram ve cpu tüketen tarayıcı lazım sanırım pufinde bulut tabanlı bulut olunca daha az mı ram yiyor bilgilendirirseniz sevinirim
  9. MR Glemsi

Discord Siyah Ekran Paylaşımı

aynı sorun bendede vardı şu şekilde çözdüm 2 ekran kartın varsa discord harici ile giriyor oyüzden görüntü gelmiyor biz bunu entegre ekran kartı ile açmalıyız buyüzden ekran kartı ayarlarında discordu güç tasarrufu ile çalıştırmalısın bende böyle çözüldü uzun araştırmalar yaptım ama zaten 1-2...
Geri