Microsoft Edge yeni sekme haber bildirimlerini kapatma

MR Glemsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
144
1635505204520.png

yeni geldi sürekli haber bildirimi geliyor nasıl kapatabilirim bunu? yada bildirim gelmesini nasıl engellerim

canımın içi o kadar kolay olsa buraya konu açmadım çıkmyo bende dendim ikisinide
1635506121322.png

senin için yıllar sonra edge açtım :D neyse bildirim buttonuna bas bildirim ayarları yazcak altında ona bas sonra önüne bir bölüm çıkcak ordan en aşağıda ayarlar olcak ordan tüm tikleri kapat sayfayı yenile gidicektir bildirim buttonu

Alıntıyı görüntüle
senin için yıllar sonra edge açtım :D neyse bildirim buttonuna bas bildirim ayarları yazcak altında ona bas sonra önüne bir bölüm çıkcak ordan en aşağıda ayarlar olcak ordan tüm tikleri kapat sayfayı yenile gidicektir bildirim buttonu
1635509444879.png

burdan bahsediyorsan tıklıyorum hiç bir şey açılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
çözdüm hocam ayarlarda microsoft edge hakkındaya girdim güncelleme gelmiş yaptım gitti eyw yinede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Msn, yahoo, Brave kullanabilirsin.
hocam brave güzel ama hesap senkron olayı yok ben sık format atıyorum her zaman ayar ve eklentiler tek tek yükleyemem ve şifre kaydetme olayı falan olması lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,599
Üyeler
185,293
Son üye
ausschw1tz
Geri