Ayarlardan kapatılıyor olması lazım asıl soru 2021 yılında hala neden Edge kullanıyorsun?Alıntıyı görüntüle
yeni geldi sürekli haber bildirimi geliyor nasıl kapatabilirim bunu? yada bildirim gelmesini nasıl engellerim
ayarlara bildirim veya haber yazarsan önüne çıkar bir bölüm ordan kapatırsınkurulu düzenim var ya değişemem siz nasıl kapatcam onu söyleyin biliyorsanız![]()
Msn, yahoo, Brave kullanabilirsin.ne kullaniyim stabil olmayan oyuncu tarayıcısı opera gx mi ?
canımın içi o kadar kolay olsa buraya konu açmadım çıkmyo bende dendim ikisinide
Alıntıyı görüntüle
senin için yıllar sonra edge açtımneyse bildirim buttonuna bas bildirim ayarları yazcak altında ona bas sonra önüne bir bölüm çıkcak ordan en aşağıda ayarlar olcak ordan tüm tikleri kapat sayfayı yenile gidicektir bildirim buttonu
çözdüm hocam ayarlarda microsoft edge hakkındaya girdim güncelleme gelmiş yaptım gitti eyw yinedeAlıntıyı görüntüle
senin için yıllar sonra edge açtımneyse bildirim buttonuna bas bildirim ayarları yazcak altında ona bas sonra önüne bir bölüm çıkcak ordan en aşağıda ayarlar olcak ordan tüm tikleri kapat sayfayı yenile gidicektir bildirim buttonu
hocam brave güzel ama hesap senkron olayı yok ben sık format atıyorum her zaman ayar ve eklentiler tek tek yükleyemem ve şifre kaydetme olayı falan olması lazımMsn, yahoo, Brave kullanabilirsin.