Arama sonuçları: *

1. Mithril

Mi flash tool save data seçeneği

Teşekkürler hocam yardımcı olduğunuz için .
  2. Mithril

Hocam attığınız sitenin orjinal olduğuna eminmisiniz? Url si bir garip.
  3. Mithril

Hocam tanıdığım ve bu işi yapan neredeyse herkes mifirm kullanıyor bende bayağı süredir kullanıyorum daha bir sıkıntısını görmedim.
  4. Mithril

Öyle yapacağım zaten hocam. Son sürüm hyperos Avrupa rom unu düşünüyorum. Eea Avrupa sürümü değilmiydi? 1726564406 https://mifirm.net/download/13190
  5. Mithril

eea ya geçecektim tüh. Bilgilendirme için sağolun hocam mecbur sıfırlıyacağım artık.
  6. Mithril

Xiaomi 13 pro kullanıyorum ve şuan cihaz miui 14. Sürümümü yükseltmek istiyorum ama birdaha herşeyi sıfırlamak istemiyorum. Acaba mi flash tool da save data seçeneğini seçersem sorun yaşarmıyım?
  7. Mithril

320kbps Müzik indirmek

Bir kişi flac parçalar için telegram kanalları paylaşmıştı Silinmiş. 1641398930 Hocam o yöntemi biliyorum ama en son çare olarak bakıyordum çünki çok uğraştırıyor tek tek 800 parça indirmek.
  8. Mithril

320kbps Müzik indirmek

Hocam böyle sitelere güvenmiyorum genelde 320kbps ye convertliyorlar ve sadece yazıda 320kbps oluyor bir denemek istedim kusura bakmayın 1641324051 Mobilde varmı? 1641324998 Hocam baktımda ben bundan bir şarkının 320kbps olup olmadığını nasıl anlayabilirimki?
  9. Mithril

320kbps Müzik indirmek

Hemen deniyorum. 1641322943 Mx playerdan baktığımda gerçekten 320 kbps gösteriyor acaba doğruluğunu nasıl anlayabilirim?
  10. Mithril

320kbps Müzik indirmek

Youtubdan alıyor sesi 192 kbps yi geçemez oda bazı şarkılarda.
  11. Mithril

320kbps Müzik indirmek

Youtube dan dönüştürenler ne kadar 192 kbps falan yazsada 128kbps nin üzerine çıkmıyor.
  12. Mithril

320kbps Müzik indirmek

Geç cevap verdiğim için kusura bakma bildirim gelmedi. Mp3 şeklinde müzik indirebiliyormuyuz?
  13. Mithril

320kbps Müzik indirmek

Güncel olarak spotify kullanıyorum şuan ama telefonu bırakıp bir mp3 çalara geçeceğim. Nereden 320 kpbs müzik bulabilirim?
Top Bottom