Neler Yeni

Mi flash tool save data seçeneği

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
Xiaomi 13 pro kullanıyorum ve şuan cihaz miui 14. Sürümümü yükseltmek istiyorum ama birdaha herşeyi sıfırlamak istemiyorum. Acaba mi flash tool da save data seçeneğini seçersem sorun yaşarmıyım?

Kyuma

80+ Bronze
Xiaomi 13 pro kullanıyorum ve şuan cihaz miui 14. Sürümümü yükseltmek istiyorum ama birdaha herşeyi sıfırlamak istemiyorum. Acaba mi flash tool da save data seçeneğini seçersem sorun yaşarmıyım?
bende xiaomi 13 kullandım zamanında hyperos atmıştım save data dersen verilirin gitmez fakat aynı ülke sürümünü kullanıyorusan. mesala sen global sürümden farklı bir ülkenin sürümüne geçerek sürüm yükseltmek istiyorsan sıfırlaman lazım save data işe yaramıyor hata veriyor denemiştim.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende xiaomi 13 kullandım zamanında hyperos atmıştım save data dersen verilirin gitmez fakat aynı ülke sürümünü kullanıyorusan. mesala sen global sürümden farklı bir ülkenin sürümüne geçerek sürüm yükseltmek istiyorsan sıfırlaman lazım save data işe yaramıyor hata veriyor denemiştim.
eea ya geçecektim tüh. Bilgilendirme için sağolun hocam mecbur sıfırlıyacağım artık.

Kyuma

80+ Bronze

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
hyperos rom at bence
Öyle yapacağım zaten hocam. Son sürüm hyperos Avrupa rom unu düşünüyorum. Eea Avrupa sürümü değilmiydi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kyuma

80+ Bronze
Öyle yapacağım zaten hocam. Son sürüm hyperos Avrupa rom unu düşünüyorum. Eea Avrupa sürümü değilmiydi?
https://new.c.mi.com/tr/miuidownload/detail/guide/1
buradan xiaomi 13 prodan bulabilirsin istediğini

ya global yada avrupa(eea) indir

benim sana attığım site mi topluluk orjinal romlar bu tarz 3.taraf sitelerden rom kurma.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-09-17 121425.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-17 121425.png
    33.6 KB · Hit: 10

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
https://new.c.mi.com/tr/miuidownload/detail/guide/1
buradan xiaomi 13 prodan bulabilirsin istediğini

ya global yada avrupa(eea) indir

benim sana attığım site mi topluluk orjinal romlar bu tarz 3.taraf sitelerden rom kurma.
Hocam tanıdığım ve bu işi yapan neredeyse herkes mifirm kullanıyor bende bayağı süredir kullanıyorum daha bir sıkıntısını görmedim.

Kyuma

80+ Bronze
Hocam tanıdığım ve bu işi yapan neredeyse herkes mifirm kullanıyor bende bayağı süredir kullanıyorum daha bir sıkıntısını görmedim.
olabilir fakat orjinali varken şahsen ben gidip 3.parti kullanmam size kalmış

Kyuma

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,227
Üyeler
161,413
Son üye
Gktlga