Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Armoury Crate (asus) kullananlar bunu kontrol etsin

Program güncellendi bu arada. Yeni sürümde sorun çözülmüş.
  2. RTX3070

Herkesin görmesi adına son bir kez daha öne çıkarıyorum. Önemli bir sorun.
  3. RTX3070

Son zamanlarda PC'mde bir süreden sonra sürekli yetersiz RAM hataları alıyordum ve programlar ve oyunlar çöküyordu. Birkaç saatlik bir araştırmadan sonra sorunun kaynağı belli oldu. LightingService.exe (ASUS Armoury Crate'in RGB LED ışıklandırma kontrolü için kullandığı bir uygulama) 1 milyon...
  4. RTX3070

Phishingli siteye girme sonucunda ne olur?

Sitenin amacı sadece phishing ise bir bilgi vermediğiniz dahilde bir şey olmaz. Modern web tarayıcılarında kamera gibi işlemler izinsiz gerçekleşmez.
  5. RTX3070

Google arama SEO poisoning durumu gittikçe kötüye gidiyor

Şu anda ne ararsanız arayın bu garip uzantılı ve başlıklı sitelerden görebilirsiniz. Bunlar bir süredir vardı ancak şu an Google'da çok popüler bir şey aramazsam neredeyse aradığımı bulamıyorum. Bu siteler Google'ın filtrelerini geçmek için yönlendirme gibi çeşitli hileler kullanıyorlar...
  6. RTX3070

Armoury Crate'in kapanma sorunu son güncellemeyle düzeldi

Bildiğiniz gibi son birkaç haftadır Armoury Crate güncellemeden sonra Türkçe dilinde açılırken geri kapanıyordu. Asus desteğine yazdım ve sağ olsunlar ilgilendiler, son güncellemeyle bu sorunun düzeldiğini söylediler. Şu an Armoury Crate Uninstall Tool (bu konumda nasıl kullanılacağı...
  7. RTX3070

Armoury Crate uygulamasında ekran kartının gözükmeme sorununun çözümü!

Bu sorunu aylardır yaşıyordum ve internette 1 çözüm bile bulamadım. Bugün denediğim bir şey işe yaradı, buraya yazacağım böylece sizin denemenize gerek kalmayacak. Öncelikle bu sayfaya gidin: https://www.asus.com/us/supportonly/Armoury%20Crate/HelpDesk_Download/ Ardından işletim sisteminizi...
  8. RTX3070

Android Studio APK oluşturmayorum

Tamamını görünce Android Studio ile bilgisi olan birisi yazar diye düşündüm ama kimse cevap vermemiş, ben Android Studio kullanmıyorum ama genel program mantığıyla sanki APK'yı kaydedeceğin directory'in yolu yanlış yazılmış gibi.
  9. RTX3070

Android Studio APK oluşturmayorum

Hatanın tamamını atar mısın?
  10. RTX3070

İYİ BİR WEB SİTESİ KAÇ TL YE AÇABİLİRİM

Eğer front-end öğrenirsen server ücreti dışında çok masrafın olmaz. Template kullanacağım diyorsan onu sunan hizmetler var ancak o konuda çok bilgim yok. Sadece şunu diyebilirim, web sitesi açıp da iyi kar edebilmek için sitenin gerçekten iyi bir albenisi olmalı çünkü Google Ads çok da fazla...
  11. RTX3070

Nasıl Hacker Olunur?

Şöyle bir sıkıntı var bu adam çok oyalanıyor ama zevkli anlatıyor. Aynı kişinin iki serisini bitirdim, faydalı. Böyle bir video da var. Bol bol pratik yapmak da lazım (nasıl yapacağını sorma :D) her yaptığının yasal olmasına da mutlaka dikkat et rastgele sitelere nmap filan yapma mesela...
  12. RTX3070

Laptop'larda Free Dos ne dmek

FreeDos işletim sistemi yok demek değil aslında, FreeDos da bir işletim sistemi. Gerçekçi olursak kullanılacak bir şeyi yok eski MS-DOS gibi. Windows'u kendin kurman lazım demek.
  13. RTX3070

Steam Idle Master güvenilir mi?

CS:GO'da zaten düşüreceğim kart yok yine de ekleyeyim. Her oyunun ID'sini nereden buluyoruz?
  14. RTX3070

Direkt client'tan giriş yapıyor şifre kullanıyor mu yine de?
  15. RTX3070

2021'de de sıkıntısız çalışıyor mu? 1624377652 730 hangisi?
  16. RTX3070

Uygulamayı VAC olmayan oyunlarda kart düşürmek için kullanmak istiyorum. Güvenilir midir, başıma bela açar mı? 3 senedir güncellenmiyormuş yakın zamanda kullanan oldu mu?
  17. RTX3070

DA Forum kullandığı tarayıcıyı seçiyor! [2021 Haziran]

Mobilleri eklememiştim. Mobil için güzel tercih ama.
  18. RTX3070

DA Forum kullandığı tarayıcıyı seçiyor! [2021 Haziran]

Evet biliyorum bu konulardan açıldı ancak Opera çok kullanılıyordu ardından birkaç güvenlik sorunu vs yüzünden kullanıcısı azaldı. Edge'de dikey sekmeler filan da var artık yani tarayıcılarda bir değişiklik söz konusu. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Ben Chrome ve Edge kullanıyorum ama...
  19. RTX3070

VMware'de Virüs Test Edeceğim Hangi Ayarları Kapatmam Lazım ?

Çoğunlukla bir sıkıntı olmaz zaten. Sistem temizken VM'de snapshot almanı öneririm, virüsle iş bittikten sonra geri o kısma dönülebilir. Böyleye sıradaki teste hazır olur. Ayrıca bazı virüsler VM ortamında çalışmaz. Hiç zararı yok gibi gözükür. Onlar ama gerçek bir PC'deyken etkisini gösteriyor...
  20. RTX3070

VMware'de Virüs Test Edeceğim Hangi Ayarları Kapatmam Lazım ?

VMWare'ın eski sürümünde de olabilir o, bir şey olmuyorsa yoktur. Ayrıca varsa paylaşılan pano da kapalı olmalı.
Top Bottom