Arama sonuçları: *

1. Redmental

Microsoft Office güvenilir cracklemek mümkün mü?

Crack link verilmiyor burda hocam.
  2. Redmental

Notion Kullanım Rehberleri Gelsin mi?

Böyle bir şeye ihtiyacım var. Lütfen rehbere beni de etiketle.
  3. Redmental

Discord kendi kendine sunuculara giriyor?

Aynı sorunun dünden beri bende yaşıyorum. Dün 1 bugün ise 2 sunucuya kendi kendine girdi. Çözümü var mı ? 1619795070 Sorunu çözdüm ! Discord üzerinden "Yetkili Uygulamalar" kısmına giderek "Senin için olan sunuculara katılma" izni verdiğim botları/uygulamaları kaldırmak lazımmış.
  4. Redmental

Yazılıma Nasıl Başlamalıyım?

Benimde satın aldığım bir kurs var. Linkini bulursam bırakırım buraya.
  5. Redmental

Bu süreç kişiden kişiye değişir ancak ortalama 6 ay boyunca hergün bu kursları izleyip , yerli-yabancı kaynaklarda gezip , bunun yanı sıra farklı dillere ve alanlara da aşina olursan , kısaca kendini sürekli geliştirirsen öğrenirsin. Sana öğretilen bu dillerde her şeyi bildikten sonra önce ufak...
  6. Redmental

HTML dil bile değil , millete akıl vermeyin. @Kayrae hangi alana ilgin varsa ona göre kurs alman gerekiyor. Örneğin bir web developer & designer/programmer olmak istiyorsan alman gereken HTML - CSS - PHP kurslarıdır. Zaten hangi alana girmek istiyorsan , Udemy üzerinden kolaylıkla hangi dilleri...
  7. Redmental

Korsan İçerikleri Tüketiyor Musunuz?

Netflix , en sevdiğim ve final sezonu yapılan diziyi bölümleri yayınlandıktan 3 ay sonra getirirse tabii ki başka yerden izlerim. Ayrıca sanırım benim yaptığım korsana girmiyor , sadece sabaha karşı 5'te History Channel'da yayınlanan diziyi canım istediği zaman farklı kaynaktan izliyorum.
  8. Redmental

Sizce Website'm Nasıl Olmuş

Katılıyorum. Antik çağdan kalma görünüme sahip ama bu işler yavaş yavaş olur. Bootstrap vs. öğrenene kadar canım çıkmıştı :)
  9. Redmental

Matematiğim Kötü Yazılımcı Olabilirmiyim?

Yazılımda karşına çıkacak ve sana bela olacak tek sayısal kısım , Veri algoritmaları. Dediğim gibi temelden eğitim alıp iyi bir üniversiteye gidebilirsin. 1 sene geç gidersin ama düzgün bir yere gidersin. Ayrıca sana orda "yazılım" değil "mühendis" kavramını köküne kadar öğretecekler. Yazılım...
  10. Redmental

Matematiğim Kötü Yazılımcı Olabilirmiyim?

Yazılımcıyım , matematik sadece üniversite için önemli. Yazılım konusunda ilkokul diploması olan bir kişi bile bu işi öğrenebilir. Yazılımda matematik değil matematiğin "mantığı" önemli , "şununla şunu çarparsan bu olur" gibi. İngilizce konusuna gelirsek B.2 seviyesi orta ingilizce yeterli olur...
  11. Redmental

Html'den sonra CSS mi Go mu PHP mi

Web tasarımcı ve programcısı olarak söylüyorum. HTML>CSS>PHP şeklinde gidebilirsin. Zaten herkes bu şekilde yapıyor.
  12. Redmental

Hangi tarayıcıyı kullanmalıyım?

Opera GX.
  13. Redmental

Microsoft Word-Office kodu öneriniz?

"Kaybetmekten korktuğun şeylerden biri de zaman olsun."
Top Bottom