Billur İbrahim
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 823
Lütfen saygı sınırlarını aşmayalım'' Paran yoksa oynamak zorunda değilsin '' Hadi Ordan !
Lütfen saygı sınırlarını aşmayalım'' Paran yoksa oynamak zorunda değilsin '' Hadi Ordan !
Hakaret Etmedim ?Lütfen saygı sınırlarını aşmayalım
bu zaruri bir ihtiyaç mı? oynamayınca oyunsuzluktan ölen duydun mu? ben üniversiye başladığım gün çalışmaya başladım. ilk bilgisayarımı, ilk konsolumu aldım. yattığın yerden hadi ordan demek çok kolay.'' Paran yoksa oynamak zorunda değilsin '' Hadi Ordan !
Hadi oradan kelimesi hakaret olmasada çokda düzgün bir kelime değil ve arkadaş doğru söylüyorHakaret Etmedim ?
bu zaruri bir ihtiyaç mı? oynamayınca oyunsuzluktan ölen duydun mu? ben üniversiye başladığım gün çalışmaya başladım. ilk bilgisayarımı, ilk konsolumu aldım. yattığın yerden hadi ordan demek çok kolay.
Siz 1000 Küsür Lira Verip Orjinal(!) Aldığınız Windowslarınızla Korsandan Uzak Durmaya Ve İnsanları Eleştirmeye Devam Edin. Paran Yoksa Oynama gibi bir cümle kurulamaz.Hadi oradan kelimesi hakaret olmasada çokda düzgün bir kelime değil ve arkadaş doğru söylüyor
Tamam sizinle tartışmayacağımSiz 1000 Küsür Lira Verip Orjinal(!) Aldığınız Windowslarınızla Korsandan Uzak Durmaya Ve İnsanları Eleştirmeye Devam Edin. Paran Yoksa Oynama gibi bir cümle kurulamaz.
bilgisayarımın nasıl etkinleştirildiğini nereden bilebilirsin? ya da hangi işletim sistemini kullandığımı? hangi platformlarda oyun oynadığıma imzamdan bakabilirsin. hepsini alın terimle aldım. sen bu güne kadar ne yaptın da beni eleştirdin?Siz 1000 Küsür Lira Verip Orjinal(!) Aldığınız Windowslarınızla Korsandan Uzak Durmaya Ve İnsanları Eleştirmeye Devam Edin. Paran Yoksa Oynama gibi bir cümle kurulamaz.
maalesef senin 500tl'nin, adamların 60€'su olması üreticilerin suçu değil.Oraya buraya para dağıtamam. Bir oyun 500 TL ediyorsa lanet olsun üreticilere.
maalesef senin 500tl'nin, adamların 60€'su olması üreticilerin suçu değil.
Jack Sparrow'u tanırsın sen o zaman yakından.Bedava uygulamalar hariç hepsi korsan![]()